HTML doboz

Hajrá Magyarország! Hajrá Bajnai!

2014.01.15. 14:30 Helo Roland

Miért félrevezető a Gyurcsány-jelenség? 1. rész

Gyurcsány Ferenc maroknyi, de annál lelkesebb rajongótáborral rendelkezik. Mivel magam is ismerek ilyen embereket, és emellett ismerek Orbán-fanatikusokat is, el kell ismernem, hogy a két típus semmiben sem különbözik: egy korlátozott nyelvi kódon megvalósuló kognitív disszonanciának lehetünk tanúi mindkét táborban.

Namost ezzel semmi baj sincs, ha egy szar szakácskönyvet nagy példányszámban szeretnénk elsózni sok parasztnak, aki ezután is zacskóból fogja inni a tejet és parizert fogyaszt mellé (és minden karácsonykor ajándékoz és ajándékba kap egy-egy GyF szakácsokönyvet).

Viszont baj akkor van, amikor Ferenc annak a maroknyi tábornak a sikoltozásában hinni kezd. Mert Ferenc azt hiszi, hogy ő népszerű.

fer_nem_erti.jpg

Pedig az van, hogy Ferenc egyáltalán nem népszerű. Igazából egyetlen olyan, a kutatóintézetek által nem mért társadalmi csoportban nyertes (Klubrádió hallgatók és ATV nézők), ahol eleve kevesen vannak, és akik vannak, azok is inkább a tv-t előtt ijedeznek, mert az utcán lenni veszélyes ("Magdi néni, a tévéostromnak vége van már? De most biztos???") Kivéve ha május 1, Feri éhségsztrájkol, Feri szónokol vagy Feri sajtótájékoztat. a program.

És akkor viszont hangosan követelőző emberek ezek, akik igazából az egész rendszerváltás óta eltelt politikára értetlenül csodálkoznak rá (neonácik megerősödése, baloldal arcvesztése, Orbán visszatérése, Navra- és Lázár-jelenségek, rendpártiság, stb. stb.), miközben nagyrészt ennek az általuk oly hőn imádott kurzus áldásos tevékenységének a következménye 2014 Magyarországa.

Az igazi tragédia az, hogy Gyurcsány népszerűsége fordítottan arányos politikai súlyával, és ezt kisszámú rajongótábora egyszerűen nem képes elfogadni.

Hajrá Magyarország, hajrá Bajnai!

(Folyt. köv.)

157 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenbajnai.blog.hu/api/trackback/id/tr775753666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Démonmac1 2014.01.16. 11:30:56

@burnout syndrome: " ma afrikai állapotok lennének az egészségügyben"
rég jártál orvoshoz, vagy valami fidesznyik vagy aki megkülönböztetett ellátásban részesül.

Ma afrikai állapotok vannak az eügyben.
Neked kell vinni a gyógyszert, neked kell vinni az ágyneműt, az ennivalót.

okostojgli (törölt) 2014.01.16. 11:44:36

Az megvan, hogy a szocik éppen pont három évet késtek azzal a biankó aláírással amit Bajnai kért tőlük miniszterelnökké válásakor?

patyuka 2014.01.16. 11:45:12

@félázsiai 2llkedő:
Egy biztos, a kérdőjeleid nem engem minődsítenek.

De lássuk, legalább ezen állításom fáfolatául idézz fel néhány példát a bajnais időkből, amikor is az akkori ellenzék afféle nemtelenségekkel akadályozta a kormányzati munkát, mint tette azt hosszasan a gyurcsányiban!

És ha ez még sikerülne is - bár erősen kétlem -, igen gyönge lábon álló reakció lenne, mert hol vannak a többiek kontrái?!

Hannibal ante portas 2014.01.16. 11:47:55

@nemecsek ernő áruló: Attól, hogy áruló vagy, nem kell feltétlenül hülyeségeket írnod. A külföldi és az itthoni beruházások száma öléggé meghatározó módon emelkedik, nap mint nap olvashatsz induló új külföldi (német, amerikai, japán, dél-koreai stb.) beruházásokról. Rengeteg pénz jött be az országba csak az elmúlt egy hónapban. Ez nem kozmetikázás. A vállalkozások bedőlése meg hazai nemzeti sport: kilopjuk a cégből a pénzt, majd gyorsan bedöntjük és csinálunk egy újat. Magyarországon pl. 7-8 szor annyi építőipari vállalkozás van, mint Ausztriában. Vajon miért? És ameddig a rendszeresen cégbedöntő emberek nem lesznek eltiltva az újabb cégalapítástól (mint pl. Németországban) nem is lesz rend.

nemecsek ernő áruló 2014.01.16. 12:01:47

@Hannibal ante portas: Te azt elképzelni nem tudod, mennyire örülnék, ha igazad lenne...

patyuka 2014.01.16. 12:06:37

@Hannibal ante portas:
"A külföldi és az itthoni beruházások száma öléggé meghatározó módon emelkedik, nap mint nap olvashatsz induló új külföldi (német, amerikai, japán, dél-koreai stb.) beruházásokról. Rengeteg pénz jött be az országba csak az elmúlt egy hónapban."

Ezt az állítást nem ártana bizonyítani is némely konkrétummal, méghozzá összevetve a mérleg másik serpenyőjének - a megszűnő és kivonuló cégek - tartalmával.

Arról nem is szólva, hogy egyáltalaán nem közömbös: "az itthoni beruházások száma" milyen bázishoz képest "emelkedik öléggé meghatározó módon"...

Hajdú Peter 2014.01.16. 12:25:45

Erre az elmebetegre, csak az elmebetegek szavaznak.

Az elme alapotat jol mutat, hogy a hirek szerint Gyurcsany Ferencet bekoltoztetik a valovilagba, es valasztasokig ott is marad.
Most azt gondolom ennel melyebbre mar sulyedhet az baloldal, de ezek utan tenyleg barmi lehet.

vajdasagi 2014.01.16. 13:07:46

@Hannibal ante portas: Sajnos Te nem tudod értelmezni a gazdasági adatokat. Emellett még hiszel a mostani kormánypropagandának. Emiatt elhiszed azt, hogy javul a gazdasági helyzetünk.

Valójában ez romlik, legjobb esetben stzagnál, miközben szinte minden szomszédunknál javul. A mostani gazdaságpolitika a szakadák felé vezet minket. Sajnos sokáig fog tartani, mire az olyanok is mint Te ezt látni fogják.

És én is azt tudom Neked mondani, amit Nemecsek mondott (nagybetűvel): el nem tudod képzelni, mennyire boldog lennék, ha Neked lenne igazad ebben a kérdésben, én pedig tévednék.

patyuka 2014.01.16. 13:18:35

@Hannibal ante portas:
Egyrészt: ez így nem szaldó, s csak az ostobák beetetésére alkalmas, a gazdaság felpörg(et)ését nem igazolja!
Mert hol a bázis és a mérleg másik oladala?

Másrészt: pl. az lista többnyire csak szándékról szól, ami csak akkor számít majd valamit, válik húzóvá, amikor elkezd realizálódni, mint pl. Kecskeméten a Mercedes...

miaturo 2014.01.16. 13:30:36

Hozzáfűzném, hogy az ATV nézői korántsem mind Gyurcsány-rajongók. Mondjuk úgy, hogy a Fidesz-fanokon és a jobbikosokon kívül a többiek.

nnnnnnnn 2014.01.16. 13:37:26

@bekerült: miért félnének te félkegyelmű? pont hogy jó a fidesznek míg gyurcsány porondon van.

konrada 2014.01.16. 13:38:05

@ausländer Sipi:
Te nem ismered a marketing azon formáját, melyben a terméked a másik termékéhez viszonyítod, és így annak hibáit emeled ki, és ha abból találsz egy igen visszatetszőt, úgy arra építed ezt a fajta kampányt.

Hogy példát mondjak erre: örök vitatéma a városi kutyatartás. A kutyások szerint rendben, a fóbiások szerint meg nem.
De ha egy fóbiás érvelni akar a bizonytalanoknak, akkor a legegyszerűbben érthető üzenet a járdán fekvő kutyagumi fényképe, mert abba senki nem akar belelépni, közlekedni, együtt élni vele.

...no hasonló okok miatt lett sztár a másik oldalon a címszereplő,lett "főnyeremény" mert elég az ő fényképét bemutatni....;))

nnnnnnnn 2014.01.16. 13:38:48

@miaturo: betelefonálókból jól le lehet szűrni. többségnek 80 alatti az IQ-ja erősen.

VT Man 2014.01.16. 13:39:11

@Bogas:
"Nem volt kormánytöbbsége ennek a derék embernek? Mit buktatott el a FIDESZ? "

Haha... Érdekes, hogy "a szemét fidesz ellenzékből mindent elbuktatott".

Oké. Akkor a mostani ellenzék mit tud felmutatni? Ők mit buktattak meg? Semmit?
Pedig most az MSZP az ellenzék. Hogyhogy ők nem tudnak semmit elbuktatni?

Balt 2014.01.16. 13:39:40

@ausländer Sipi: @nemecsek ernő áruló:

Mondom: SOHA. :) De addig jó, míg kitartotok mellette. :)))

VT Man 2014.01.16. 13:40:40

@vajdasagi:
"Valójában ez romlik, legjobb esetben stzagnál, miközben szinte minden szomszédunknál javul. A mostani gazdaságpolitika a szakadák felé vezet minket. "

Oké, akkor lássuk a 2006-2010-es gazdasági adatokat. Éves GDP arányos hiány, államadósság növekedés, stb.

Na, mit tud felmutatni az az erő, aki 2006-2010 között volt, és most újra szeretne hatalomba kerülni?

Hányszor volt évi 3% alatt a GDP-arányos éves hiány?

Bogas 2014.01.16. 13:43:58

@VT Man: Oh, ők annyira tiszteletben tartják a népakaratot, hogy szólni se mernek. Orbán meg mocskosszemétdiktátorzsebnapóleon! Különben is bányája van meg szőlője!!!
:))))))

Hannibal ante portas 2014.01.16. 13:45:09

@patyuka: @vajdasagi: Hogy van- e növekedés, fejlődés az nem a te/ti vagy az én véleményemtől függ, hanem viszonylag pontos adatok alapján. Ezek az adatok azt mutatják, hogy Magyarországon a tavalyi évben minden mutató emelkedésnek indult, egyedül a lakásépítés az, amely nem. A közölt lista nem szándék, hanem megkezdett beruházások tömege, ahol magyar munkások kapnak munkát. Ahhoz, hogy egy gyár, üzem termelni tudjon, előbb fel kell építeni. Ez is gazdasági eredmény. 2009 - ben -6,4% volt a GDP,jelenleg ez valahol 2 és 3 % között van. Biztosan jó lenne, ha ennél sokkal magasabb lenne, de az eredménynek akkor is lehet örülni, nem pedig lefikázni, hogy az ennyi az nem is ennyi, hanem. Mérnöki diplomával több mint 20 éve gazdasági-kereskedelmi területen dolgozom, kőkemény multi világban, kőkemény versenyszférában, pontosan lefektett és elvát feltételek és követelmények között. A tavalyi év 7 nagyon nehéz év után az első igazán kiemelkedő év volt, köszönhetően a megindult növekedésnek. És ezt prognosztizáljuk az idei évre is.

Balt 2014.01.16. 13:58:51

@polly graph: Vágó megnyilvánult a nagy összefosás hírére: :))

A gyurcsányista tévéshow-man így szerénykedett:

"A történelem néha valóban furcsa koalíciókat hoz össze."

Kép: Jalta: Churchill, Roosevelt, Sztálin

444.hu/2014/01/14/igy-reagalt-a-baloldali-kozelet-elittye-a-gyozelmi-szovetsegre

konrada 2014.01.16. 13:58:55

@VT Man:
Tán mert még ellenzéknek is tehetségtelenek??;)

Balt 2014.01.16. 14:02:00

@bgp: "a fidesz mindent elbuktatott amit ért. És nagy részét most megvalósítja. Pl, legutolsó: Paks."

Ne zavarja meg a tisztánlátásodat, hogy 2009-ben nagy többséggel (inkluzíve Fidesz) hozta meg az ogy a paksi bővítést támogatandó döntését. :)

Balt 2014.01.16. 14:05:06

@Dr.Démonmac1: Nem mintha nem így lenne vagy 10 éve.

Balt 2014.01.16. 14:10:50

@konrada: Most olvasom, tényleg "nagy a rettegés": :))

"A Fideszben biztosak abban, hogy újrázni fognak, különösen azután, hogy Gyurcsány bevették az ellenzéki összefogásba. Ez ugyanis 400 ezer plusz szavazót hoz a Fidesznek." (Figyelő)

nemecsek ernő áruló 2014.01.16. 14:17:06

@Balt: Ez egyébként tök vicces, amikor olyanok mondják Gyurcsányra, hogy soha, akik egyébként soha nem is szavaztak rá. Rendkívül nagy súlya van így az ezen ügyben képviselt véleményednek. :D

Választást azok döntenek el, akik a Való Villában vannak, és/vagy őket nézik. Feri pedig simán meg tudja őket győzni 2018-ig, minden további nélkül kinézem belőle. ;)

2llkedő 2014.01.16. 14:43:18

@Balt: "hozta meg az ogy a paksi bővítést támogatandó döntését."

Pontosítsunk: a bővítés előkészítő tevékenység megkezdését támogatták.

ben2 2014.01.16. 14:51:36

@patyuka:

Bajnai a neoliberális értelmiség kreálmánya. Azt akarták eljátszani vele, amit 1998 után Bokrossal: minden pozitív gazdasági folyamatot az ő érdemeként tálalni, mondván, hogy az ő hajthatatlan pragmatizmusa és a szociális demagógiával szembeni konok ellenállása alapozta meg a későbbi eredményeket.
Amivel nem számoltak, az a széttöredezett baloldali politikai elit ellentmondásos és átláthatatlan érdekhálója és a liberális értelmiség hitelvesztése.
Bajnai fetisizálása a volt szdsz holdudvarán kívül senkinek sem érdeke, pláne nem az mszp-nek, akik számára 2010 egyetlen pozitívuma a szoci parlamenti többségen élősködő szdsz végleges megszűnése volt, így érthető, ha nem akarták hamvából feltámasztani.
Amikor Bajnai színre lépett nem számított ekkora ellenállásra a baloldalon.
Azt hitte úgy megy minden, mint eddig: a szdsz-es értelmiség majd jól megmondja ki lesz a miniszterelnök, az mszp-sek ezt készségesen elfogadják, aztán a háttérben letárgyalják, hogy milyen gazdasági pozíciókat kér az mszp-s holdudvar, hogy a szocialista proli szavazók torkán lenyomják az újabb neoliberális megszorításokat.
Ehhez képest több dolog sem jött össze:
1. A valaha a médiát 99.99%-ban uraló szdsz-es értelmiség társadalmi befolyása mára a zéróhoz konvergál. Szánalmas látvány volt pl. a szárszói találkozón Konrád erőlködése (tandemes hasonlatra emlékszik még valaki?), hogy eladja magát, mint megkerülhetetlen megmondóember. De említhetném Heller Ágnes külföldi ámokfutásait és azok kontraproduktív hatását a hazai közéletre. Stb. Ilyen értelmiségi háttérrel Bajnai kultuszának felépítése eleve kudarcra volt ítélve.
2. Az MSZP-nek sem az elitje, sem a tagsága nem volt hajlandó fejet hajtani a liberális értelmiségi csoportok akarata előtt. A 2010-es sokkon azzal az ígérettel tette túl magát az MSZP, hogy így legalább esélye lesz lerázni magáról a külső befolyást és végre ideológiailag tiszta szocialista párttá válhat. Innentől minden liberális befolyásolási kísérletre neurotikusan reagált az MSZP - tegyük hozzá: jogosan.
3. Az MSZP-nek - a kampányhablaty ellenére - nem első számú érdeke a kormányváltás, mert ők köszönik szépen, vígan ellavíroznak 2018-ig a "második erő" szerepében is. Az MSZP-nek sokkal fontosabb a még megmaradt holdudvarának védelme, a hátország stabilitása és sokkal kevésbé hajlandó kockára tenni a már meglévő pozícióit egy kétséges kimenetelű választásért, mint a többi baloldali szervezetnek, akiknek gyakorlatilag nincs vesztenivalójuk. Azaz az MSZP-nek jól jön az értelmiségi támogatás, de egyáltalán nem minden áron. Így viszont Bajnaiék kerültek lépéskényszerbe és ezzel nem tudtak mit kezdeni: ahelyett, hogy messiásként üdvözölték volna a baloldalon, Bajnainak meg kellett (volna) küzdenie a vezető szerepért, amire nem volt felkészülve, mert "neki nem ezt ígérték".

Lényeg a lényeg: a Bajnai kísérletből csúfos kudarc lett. Míg mára a tervek szerint az E14-nek legalább akkora bázissal kellene rendelkeznie (a Fidesztől elfordult bizonytalanok táborából építkezve), mint az MSZP-nek, ahelyett az ellenzéki összeborulás nélkül be sem jutnának a parlamentbe.
Gyurcsány bevétele a koalícióba már ennek a kudarcnak a következménye. A kormányváltás illúziója szerte foszlott, szavazat optimalizálás zajlik, hogy a baloldal a lehető legtöbb politikai túlélővel induljon neki 2018-nak.
Különben még a végén új, hitelesebb, lobbyérdekkel nem terhelt arcok jelennének meg a baloldali politikában, ami egyáltalán nem érdeke a ballib politikai-, média- és gazdasági elitnek.
Na ez itt a lényeg, ezért áll össze újra és újra a ballib brigád Szigetvári Viktortól Kunczén át Gyurcsányig.

patyuka 2014.01.16. 16:34:10

@ben2:
"...ezért áll össze újra és újra a ballib brigád Szigetvári Viktortól Kunczén át Gyurcsányig."

És a most regnálók miért álltak össze?

Talán bizony az ország- és nemzetféltés, a szegények iránti empátia szülte a föld-, a trafik-, a takarék- meg a fene sem tudja miféle mutyikat meg egyéb intézményesített zabráikat?

Ezért aztán egy róluk szóló eszmefuttatás híján - a Gy. F.-re fröcsögő szösszenetedre hajazóan - számomra leplezetlenül egyoldalú és elfogult a filózásod, mondhatni: kifejezetten szofisztikus.

Így valójában még erre a kevés ellenbillentyűzésre is érdemtelen, amire csupán a 'hallgatásbeleegyezés' vélelmének még a látszatát is elkerülendő vetemedtem.

bekerült 2014.01.16. 17:05:28

@$$$=$$$:

Te egész kegyelmű !

Azért félnek, mert azt hiszik, hogy Gyurcsány a patás ördög, aki elviszi őket !
Mondjuk el is viszi, amilyen marhák, meg is érdemlik !

2014.01.18. 19:53:53

@bekerült: Aha, látom te valami párhuzamos univerzumban élhettél eddig, de elszomorítalak én már láttam páncélautóval furikázni, pl. mikor miniszterelnök volt, sőt ahová ment oda kivonult a köztársasági őrezred bombakereső kutyákkal és átvizsgálta a helyszínt, mielőtt belépett oda és mindig testőrök népes hada kísérte, most a tek csinálja ugyanezt, mert most ez az ő feladatuk. Legalább baromságokat ne írj! Egy vezető politikust legyen az elnök, kancellár, király, miniszterelnök stb. a világon mindenhol védik, sőt erre külön kormányszervek vannak.

2014.01.18. 19:55:38

@patyuka: Gondolom 2010 előtt akkora volt a jólét, hogy a németek meg a belgák idejöttek dolgozni a magyar álomfizetésért. Talán 1990 óta nem korrupt pártokat kellett volna megválasztani miniszterelnöknek és akkor most nem itt tartanánk!

bekerült 2014.01.19. 09:23:32

@ariskerase:
Na ne rizsálj már !

Mintha nem emlékeznél vissza egy pár évre !
Gyurcsányt pl. simán le tudták még köpni is a dühöngő tömegben, mert senki nem védte, pedig igen csak ki voltak rá akadva !
Nem félt és oda mert menni az acsarkodókhoz !
Most is ezt teszi, pedig a jobboldal fizetett acsarkodókkal próbálja elriasztani.
Mindezt a saját szememmel láttam !
Amit te testőrségnek láttál, az lehet, hogy a kísérete volt, mivel elég sokan szoktak vele menni.

A köztársasági őrezrednek is inkább díszőrségi feladatai voltak.
Persze, azért gondolom, hogy védték ahogy tudták a vezetőket !
Egy ország nem teheti meg, hogy ne védje a vezetőjét, de nem mindegy, hogy, hogy teszik ezt !
Elvégre nem akárkiről volt szó, mégis csak egy miniszterelnökről.
Ebbe beletartozott olyan is, hogy átvizsgálnak területeket előre, ha tudják, hogy hova mennek a vezetők.

Orbánról köztudottan hírlik a gyávaság !
Ezt mindenki ismeri, nem kell színezni !

Össze se lehet hasonlítani az Orbán védelmét a korábbiakkal !
A TEK-et is ezért hozták létre, jól látod és többe kerül, mint az egész rendőrség !

2014.01.19. 13:13:51

@bekerült: Nagy ellentmondást vélek felfedezni. Egyik percben arról pappolsz itt nekem, hogy csak díszkíséret, utána meg alap hogy védik. Egyik szavaddal a másikat cáfolod. Odament? Ja annyira bátor volt, hogy mesterlövészekkel védte magát, meg gyerekekkel. Ne etess itt engem.

Egy politikai vezetőt védenek, ez igaz. Én meg saját szememmel láttam, mikor páncélozott autójával és testőreivel bevonult.

A tekről meg annyit, hogy sok egyéb feladatot lát el, korábban ezt a rendőrség keretében látta el, nem csak a közjogi méltóságokat védik, hanem egy sor egyéb feladatot is ellátnak! Hogy többe kerülne mint a rendőrség ez egy baromság, de ezt hagyjuk, ez is olyan hülyeség, minthogy Gyurcsány nem fél.

Amikor pedig leköpték, tudtommal már nem volt miniszterelnök, Orbán meg még az! Vagyis ne keverd a dolgokat! Én 2009-ről beszélek. Majd ha orbán bukik és már nem lesz testőrsége és akkor is a tek fogja védeni, akkor majd igazad lesz, addig meg csak kevered a dolgokat. És ami a leköpést illeti megérdemelte, ehhez nem kellett fizetett jobboldali, az illetőt - Pál Mártont - történetesen ismerem és egy fillért sem kapott ezért. De ez sem zavarjon! Te gyurcsótányista!

2014.01.19. 13:15:00

@ariskerase: Ja és még valamit szarok orbánra, gyáva legyen gyáva kit érdekel engem nem, mint ahogy gyurcsótány sem, viszont egy közjogi méltóságot védeni fogják, mindenhol a világon. Mindegy, hogy tek vagy őrezred.

bekerült 2014.01.19. 16:48:46

@ariskerase:
Semmi ellentmondás nincs a te véleményedbe, mert bebizonyítottad, hogy a FIDESZT és Orbánt véded most is !
Persze, a TEK-en keresztül !

Ezt is helyesnek tartod, mint a többi agymenést, úgy, hogy egyik kutya a másik eb.
Mindegy itt, hogy FIDESZ, vagy JOBBIK, egyik jobb mint a másik !
Ha neked mindegy, hogy egy fosórollert védenek foggal körömmel, vagy éppen csak díszkíséretet kap valaki, hogy neve legyen a gyereknek, akkor te egy balfácán vagy. Annyi védelmet Demszky is kapott amikor tojással dobálták, mint Gyurcsány, csak annyi a különbség, hogy a Gyurcsányé még annyira se látszott.
Amit te páncélautónak véltél, az egy kiszuperált állami Csajka lehetett és a szemüveged elromlott !

Egy miniszterelnök a haláláig az marad és úgy is illik megszólítani, ha jól tudom.
Az, hogy leköpték és ezt te is elismered az azt jelenti, hogy nem volt védelem körülötte !
Orbánt meg az Astóriánál is páncélautóval vitték és hozták, pedig ő se volt akkor semmi !
A fradi drukkerekből verbuvált védősereget magának bűnözőkből !

A puszipajtásoddal nem illik ilyen csúnyán beszélni, mert meg fog sértődni és kiosztja azt a két sallert amit ígért !

Az az igazság, hogy gyengék vagytok , de nagyon ! Maholnap azt se lehet elhinni nektek, amikor köszöntök. Azt se tudjátok, hogy mit hazudjatok már össze, hogy talpon maradjatok, mert még egyszer a parlamentbe se fogtok bejutni !

2014.01.20. 12:35:25

@bekerült: Hülyegyerek én a Magyar Rádióban dolgoztam, ahová Gyurcsány, Bajnai és Orbán is rendszeresen járt. Minden esetben kivonultak a bombakeresők, kutyával, a rendőrség leállítatta a forgalmat, autóval mentek a lehető legközelebb a stúdióhoz, órákkal előtte bejárták a helyszínt, felmérték a menekülési útvonalakat. Felvették a kapcsolatot a helyi biztonsági őrség vezetőivel és tagjaival, minden portára - rádióban 3 is van - kirendelték a testőröket. Amikor megjött a védett személy - akár Gyurcsány, akár Orbán - konvojban érkezett soha nem egy autó, hanem négy-öt gépkocsi, mindig van felvezető autó. Soroljam még, hogy hogyan is néz ki egy ilyen rutineljárás?

Ami pedig a szarházi demszkydet illeti, őt sem tek, sem őrezred nem védte soha, mivel nem kiemelt védett személy. Őt egy magánbiztonsági vállalkozás emberei védték - In-Kal security, Testőr ezek a balosok mutyicégei, amikor balos kormány van, akkor ők nyernek minden fontosabb megbízást, de ezt most hagyjuk -, elárulom nem kevés pénzért és ezért Budapest polgárai fizettek. Innen is látszik, hogy fogalmad sincs, hogy miről beszélsz, a balosok ócska kampánydumáját szajkózod, pedig ha egy picit is rálátásod lenne a személyvédelemről, akkor nem írnál ekkora nagy marhaságokat, mint ahogy teszed! Ja és amikor bevonul egy védett személy nagyon is látszik a kísérete, és nem csajka volt az, hanem egy több tízmilliós audi!

Ami pedig a fradidrukkereket illeti, azok nem a tek tagjai, hanem egy magánbiztonsági cég alkalmazottjai, mivel a pártszékházakat azok szokták védeni. Az MSZP Jókai utcai székházát az In-Kal security védi ugyanúgy mint a Fidesz Lendvai utcai székházát a Civil! Tehát a balek az te vagy, mert nem tudsz különbséget tenni egy kormányhivatal és egy magánbiztonsági cég alkalmazottja között! :D :D Így elég vicces az, amiket írsz nekem! Totál beégés a részedről már megint! A FIDESZ vagy az MSZP székháza nem kiemelt állami intézmény, így azok védelméről az adott pártnak kell gondoskodnia vagy nem! Az szdsz székházát anno a Testőr cég védte, a Jobbikét senki nem védi! Nem szorulnak rá egy magánbiztonsági cég őrizetére. Mint ahogy a rendezvényein sem szoktak magánbiztonsági cégek jó pénzért feladatokat ellátni, ez az MSZPre és a Fideszre nem igaz! Balek barátom! Rossz vizekre eveztél, ert történetesen a vagyonvédelemről oldalakon keresztül tudnék neked mesélni, hogy hogyan is működik, ha valamihez nem értesz legalább tedd meg azt a szívességet, hogy nem okoskodsz!

A Tek és az Őrezred más-más szervezet, más a funkciójuk, más a felépítésük.

Nem a tekről vagy az őrezredről van szó, csak ti mindenből szerettek politikai kérdést csinálni. Én egy tényt közöltem veled. Csak le kellene venned a szemellemzőt. Egy dolog, hogy valaki bal vagy jobboldali és egy dolog, hogy törvény írja elő egy közjogi méltóság védelmét.

Most meg jössz itt 2006tal meg össze vissza kevered a dolgokat. Ha szerinted gyáva, mert nem mer kiállni a tömeg elé, akkor ne azt hozd fel példának, mikor miniszterelnök, hanem azzal mikor nem volt, és Gyurcsányt se akkor tartsd nagy bátornak mikor nem miniszterelnök.

Amikor Gyurcsány Ferenc miniszterelnök volt, ugyanolyan és ugyanakkora védelemben részesült mint BÁRMELYIK korábbi miniszterelnök! Hablatyolsz itt össze-vissza!

Attól meg hogy nem kedvelek valakit, még nem fogok egyetérteni azzal, ha valaki hülyeséget beszél.

Mondjuk Orbán mikor ellenzékben volt őrizet meg kíséret nélkül jött a Rádióba nyilatkozni, mikor miniszterelnök lett őrséggel. Ugyanez igaz Fletora! Te össze-vissza mosod a dolgokat, meg keversz össze-vissza!

Ehhez meg semmi köze a Jobbiknak!

De ahogy látom egy hatalmas nagy idióta vagy, és gyakorlatilag fogalmad sincs semmiről, csak gyártod itt az idióta összesküvés elméleteidet, meg fantáziálsz olyan valamiről ami nincs, és elfelejted a tényeket!

2006ról meg annyit én ott voltam az utcán és tudnék neked arról is beszélni nem keveset! Sok minden nem úgy volt, ahogy azt egyesek megpróbálják bemagyarázni!

2014.01.20. 12:38:58

@bekerült: Ja és amit mndok meg írok abban még jó hogy nincs ellentmondás, mert nem mindent vörös szemüvegben látok, hanem különbséget tudok tenni a dolgok között, pl. egy hivatalos rutineljárás és a magánember dolgai között. BALEK PALIMADÁR! ÉN LESZAROM, HOGY KI JUT VAGY NEM BE A PARLAMENTBE, DE NEM ÉN LESZEK AZ, AKI POFÁRA FOG ESNI ÉS SZOPNI FOG ÚGYANÚGY MINT A TÖBBI EMBER, HANEM TE! ÉN AZT FOGOM KAPNI TŐLÜK, AMIT VÁROK, VAGYIS SEMMI JÓT!

bekerült 2014.01.20. 17:24:33

@ariskerase:

Már megint hülyének nézel mindenkit !

Egy a biztos !
Kit nem kell védeni ?

Hát a legnagyobb bitangot !
Jelen esetben Vona Gábort !
No, csak próbáljanak kezdeni vele, megnézhetik magukat !
Szólnak az iráni és egyéb barátaiknak és mehet mindenki a búsba !

Igaz kispajtás, aki mint tudjuk mindenhol ott van, ahol a JOBBIK szorgoskodik !
Persze azért, mert te különbséget tudsz tenni a dolgok között, mint Pintér Sándor !
Lehetnél te is helyette, ha már ennyire okos vagy és mindent tudsz, kivéve azt amit kellene azt nem !

Persze te leszarsz mindent és mindenkit, csak azt nem tudom, hogy mi a f@omat vered itt a klavit mintha fizetnének érte !
Te sose dolgozol, vagy ebből élsz ?
Mivel nem vársz semmi jót és mindent tudsz, nyilván meg van mindened és akkor már ki törődik veled ?
Tartsd meg magadnak és legyél vele boldog, ne kábíts itt bennünket !

2014.01.20. 19:36:15

@bekerült: Én tényeket közöltem veled, amit nem tudsz megcáfolni, bocs de ha az igazság ennyire fáj, akkor ne írj hülyeséget!

Egyszerűen nem vagy képes belátni, hogy olyan valamiben okoskodtál, amihez tök hülye vagy, hogy Vona Gábor hogy jön ide nem tudom, de az egyik legnormálisabb ember, akivel találkoztam , na ez Gyurcsány-csótányról nem mondható el, meg demszkyről, kunczéról sem.

Aki normális volt a baloldalon, az már régen otthagyta a pártot, mint pl. Szili Katalin, na ő egy nagyon normális ember!

Veled az a baj, - szerintem- hogy hallgatod a baloldali médiát, azt amit az ATV ír, a klubrádió mond, és a 168 óra, népszava meg népszabadság leközöl. Talán alaposabban utána nézhetnél annak amit leírsz!

Most is ahelyett, hogy megcáfolnád azt amit írok, jössz a hülye dumáddal, hogy hablatyolok, de aki ahblatyol az te vagy, mert bűnöző politikusokat védesz, mint gyurcsány meg a többi balos! Elhiszem szar belátni, hogy bűnözők, de az első lépés a tisztesség felé az lenne, ha belátná a sok balos analfabéta, hogy a kedvenc pártjuk hemzseg a bűnözőktől!

Most is Vonát szidod, szidd jogod van hozzá, de ne felejts el, hogy ő nem volt hatalmon soha és nem lopott, ami a fideszes meg mszpés haverjaidról nem mondható el!

Ja és hogy mit csinálok, meg mikor dolgozok ahhoz semmi közöd, ha nem tudsz cáfolni, akkor inkább kussolj!

2014.01.20. 19:38:43

@bekerült: És még valami, mint ahogy neked úgy nekem is jogom van elmondani itt a véleményemet! Ha nem tetszik sajnálom, de ez a véleménynyilvánítás szabadsága, üdvözöllek! És kb. annyira kíváncsiak a te véleményedre, mint az enyémre, csak a különbség az, hogy te össze-vissza beszélsz baromságokat, én meg tényeket írok, amit eddig egyszer sem tudtál cáfolni!

bekerült 2014.01.21. 09:06:50

@ariskerase:
A te tényeid annyit se érnek, mint egy pipafüst !
Azt, hogy ki a rendes ember, hál istennek nem te döntöd el és jobb , ha nem szerepelsz az igazságosztó helyébe, mert olyan messze állsz tőle, hogy a térképről is leesnél !

Nem szidom a Vonát, csak megállapítom, hoógy mik a terveitek és ezt Vona adta elő és te se tagadtad !

Elismerted és mindenféle marhaságra hivatkozol a vélemény nyilvánítás örve alatt !

Legközelebb már a Mein Kampf-ot fogod terjeszteni !

bekerült 2014.01.21. 09:06:50

@ariskerase:
A te tényeid annyit se érnek, mint egy pipafüst !
Azt, hogy ki a rendes ember, hál istennek nem te döntöd el és jobb , ha nem szerepelsz az igazságosztó helyébe, mert olyan messze állsz tőle, hogy a térképről is leesnél !

Nem szidom a Vonát, csak megállapítom, hoógy mik a terveitek és ezt Vona adta elő és te se tagadtad !

Elismerted és mindenféle marhaságra hivatkozol a vélemény nyilvánítás örve alatt !

Legközelebb már a Mein Kampf-ot fogod terjeszteni !

2014.01.23. 19:37:32

@bekerült: Miért kellene tagadni bármilyen tervet is? Nem értelek! Tényeket viszont te nem tudsz mondani, még csak cáfolni sem tudsz semmit! Úgy teszel, mintha valamit titkoltam volna és te lelepleztél volna, de ez nem történt meg. A Jobbik évek óta harcol a bűnözéssel szemben.

Ami pedig a rendes embert illeti, az aki a népet nyúzza évekig, kiszolgálja az idegen érdekeknek és idegen külföldi csoportok támogatják, bűncselekményeket követett el a kormányzása alatt és ezeket letagadja, én ezeket nem tudom rendes embernek tartani. Bár ahogy én látom, aki a bűnözőkért aggódik, hogy mi lesz velük, azon nem csodálkozom semmin.

A halálbüntetéssel nem igazán értem mi a bajod? Sok országban alkalmazzák főleg a legsúlyosabb bűnözők esetében! De mindegy!

A MEIN KAMPFRÓL IS BESZÉLGETEK VELED, DE AHHOZ ELŐBB EL KELLENE OLVASNOD! De ezt is te hoztad fel, mint az összes többi ügyet. Neked az bassza a csőrödet, hogy nem tudod megcáfolni azt amit állítok. Mert egy levitézlett, leszerepelt és korrupt politikai garnitúrát védesz! Nekem elég lenne csak a kormányzásuk intézkedéseit felsorolni, te mit tudsz mondani? Csak a kasztrálás, meg a halálbüntetés, amivel a bűnözőket sújtanák. De ha te tudsz jobb megoldást a bűnözőkkel szemben halljuk? Azt valahogy nem osztod meg velünk!

2014.01.23. 19:41:11

@bekerült: Nincs mit tagadni, de te még mindigy csak tervekkel jössz, feltételezel és csak olyanokat állítasz, ami a képzeletedben létezik, a jövőben! Fura, de azt valahogy nem említed, hogy Vona vitára hívta az összes miniszterelnök jelöltet és pont az összefogás jelöltje nem mer kiálíni, annyira fél. Pedig itt lenne az ideje szembesíteni a jobbikot az állítólagos bűneikkel. Viszont olyat nem tudsz még mindig mondani, amit a Jobbik követett el, ők nem voltak korruptak, nem sikkasztottak, nem mutyiztak, nem tendereztettek haveroknak, nem privatizáltak ellentétben a fideszes és az mszpés haverjaiddal! Valamit tervezni az nem egyenértékű azzal, amit valaki el is követ!

2014.01.23. 20:08:36

@bekerült: És még egy apróság a te nagy összefogósdi demokratáidról, most is kik csaltak Nagykátán? Hogy is van ez, az a demokrata aki csal és trükkökkel próbál nyerni egy demokratikus választáson? Érdekes most a nagy összefogás hallgat mint szar a fűben!

bekerült 2014.01.24. 08:24:41

@ariskerase:

Na, legalább eljutottunk oda, hogy nincs mit tagadnod !

Ember !
Itt te kéred, hogy szavazzanak rátok akiket ti meg akartok ölni, vagy ki akartok kasztrálni !

Ezt ígéritek !

Mi a biztosíték, hogy ezt nem terjesztitek ki a jövőben azokra, akiknek van kapja, meg akiknek nincs !

Az a biztosíték, hogy eddig ti még nem csináltatok ilyet ?
Hitler se csinálta egy ideig, aztán mégis megvalósította !

Ti, hozzá akartok hasonlók lenni !

Nem tűnik ez fel neked ?

Elment az a csepp maradék is, nektek !

bekerült 2014.01.24. 08:24:41

@ariskerase:

Na, legalább eljutottunk oda, hogy nincs mit tagadnod !

Ember !
Itt te kéred, hogy szavazzanak rátok akiket ti meg akartok ölni, vagy ki akartok kasztrálni !

Ezt ígéritek !

Mi a biztosíték, hogy ezt nem terjesztitek ki a jövőben azokra, akiknek van kapja, meg akiknek nincs !

Az a biztosíték, hogy eddig ti még nem csináltatok ilyet ?
Hitler se csinálta egy ideig, aztán mégis megvalósította !

Ti, hozzá akartok hasonlók lenni !

Nem tűnik ez fel neked ?

Elment az a csepp maradék is, nektek !

bekerült 2014.01.24. 08:33:18

@ariskerase:

Csaltak, nem csaltak !

A FIDESZ már akkor csalt, amikor a választási törvényt megalkotta !

Meg előtte, meg utána !

A JOBBIK meg akkor csalt, amikor megalakult !

Azóta is mindenkivel szövetkezik, még IRÁNNAL is, mert a pénznek nincs szaga, mindegy honnan jön !

Ti akkor csaljátok a legtöbbet, amikor becsapjátok a választókat, hogy rátok szavazzanak, megtévesztéssel és ígérgetéssel !

Amit hirdettek abból nem sok jó származna senkire !
Egyrészt a gazdasági dolgokat nem lehetne megvalósítani !
Másrészt a KIREKESZTÉSSEL kizárnátok azokat, akikkel meg lehetne valósítani a terveiteket !

Persze rabszolgaként meg tudnátok valamit valósítani velük, de, hát, hála istennek ettől azért már odébb vagyunk !

Hogy ilyen maszlagokat bevegyünk !

2014.01.25. 17:11:01

@bekerült: Nekem nincs mit tagadnom, de ezt a kommentet nem tudom kinek akartad címezni, ki az a ti? Nekem biztosan nem! Én nem vagyok sem politikai párt, sem képviselő, sem jelölt egyszerű átlagpolgár vagyok, szóval ezt írd azoknak, akiknek gondolod! Hitlert meg te hoztad fel, ez hogy jön ide? Ja és még valamit, eddig konkrét dolgot nem tudtál írni, csak feltételezel, de a képzeleted szüleményeire nem vagyok kíváncsi, nem az a lényeg mi lesz, hanem mi volt! Akik itt az embereket terrorizálták, ütötték-verték azok pont a te vezéreid voltak, na ennyit a nagy demokratákról! Ja és annyira demokraták, hogy Nagykátán is csaltak! Hoppá! Ki is volt ott tisztességes? Még becsületesen sem tudnak veszíteni! Köszi, de ne egy csalópárt mondja meg nekem, mi a frankó!

2014.01.25. 17:12:11

@bekerült: Ja és én vagy mi nem ígértem senkinek semmit! Tehát tagadnom sincs mit! Bocs! De előbb tanulj meg fogalmazni!

2014.01.25. 17:14:14

@bekerült: Te ki az a ti? Én vagy mi? Én nem kértem, hogy bárki is rám szavazzon! És nem ígértem senkinek se semmit! Rossz helyre írod a faszságaidat! Ja és senkihez sem akarok hasonló lenni, valakivel összekeversz!

2014.01.25. 17:29:23

@bekerült: „Csaltak, nem csaltak !” – Ez aztán a nagy demokrata hozzáállás, tehát a baloldalnak lehet csalni, de másnak meg nem?

”A FIDESZ már akkor csalt, amikor a választási törvényt megalkotta !” – Jó reggelt, most tűnik fel, hogy a demokrácia önmagában egy nagy hazugság? Hogy nem szól másról csak a manipulációról?

”Meg előtte, meg utána !” -

A JOBBIK meg akkor csalt, amikor megalakult !

”Azóta is mindenkivel szövetkezik, még IRÁNNAL is, mert a pénznek nincs szaga, mindegy honnan jön !” – Hol a bizonyíték? Soha nem fogadott el senkitől pénzt, de bizonyítsd, hol a bizonyíték? De ha már itt tartunk, ne az ossza itt nekem az észt, aki szerint normális ha lehet csalni egy választáson, akinek a kedvenc pártját az idegen nagytőke és a multik pénzelik, valamint Izraelből kapja a pénzt, meg amerikából kapja a pénzt és hol is van Ron Webber? Hogy is van ez?

”Ti akkor csaljátok a legtöbbet, amikor becsapjátok a választókat, hogy rátok szavazzanak, megtévesztéssel és ígérgetéssel !” – Ki is nyert 2006-ban hazugságokkal a választásokaon, meg pénzügyi trükkökkel? Hát nem a Jobbik! Hogy is van ez? Megint ott tartunk, hogy csak feltételezel, de arról beszéljünk inkább, hogy az mszp mit csinált 12 év kormányzás alatt és ne arról mi lesz, mert azt előre senki sem tudja!

”Amit hirdettek abból nem sok jó származna senkire !” – Pontosan miből nem származna jó? Az, hogy őszinték és ki merik mondani az igazságot? Ők legalább nem hazudnak, mint az mszpés fideszes bűnözők!

„Egyrészt a gazdasági dolgokat nem lehetne megvalósítani !” – Pontosan mit? Az mszp meg a fidesz mit is valósított meg? Mert a 25 év kormányzásuk kész csőd és csődbe is vitték az országot! Ez hogy is van? Akkor ne azok okoskodjanak, akik csak kárt okoztak eddig!

”Másrészt a KIREKESZTÉSSEL kizárnátok azokat, akikkel meg lehetne valósítani a terveiteket !” – A Jobbik senkit nem rekesztett ki,pontosan kire is gondolsz? Soha senkit nem rekesztett ki! A bűnözőket a jelenlegi törvények is kirekesztik, mert bűntetéssel sújtja azok elkövetőit! Vagy szerinted aki lop csal rabol azt ne is büntessük meg?

”Persze rabszolgaként meg tudnátok valamit valósítani velük, de, hát, hála istennek ettől azért már odébb vagyunk ! „ – Pontosan mit? Mondj már valami konkrétumot, mert eddig csak a levegőbe beszélsz! És ha már rabszolgaság, kik is az idegen nagytőke, a nagybankok és a multik hazai képviselői? Kik is ugrálnak úgy, ahogy az IMF és Brüsszel fütyül? Méga minimális érdekérvényesítésre is képtelenek voltak? Kik is hagyták szarba a devizahiteleseket? Kik bűne a devizahitel, mert nem a Jobbiké! Szóval hogy is van ez?

”Hogy ilyen maszlagokat bevegyünk !” – Ja és nem lesz gázáremelés, villanyáramemelés, tandíj, vizitdíj, ingatlanadó? Kik is ígértek ilyeneket, aztán meg…..

KONKRÉTUMOKAT MONDJ NE RIZSÁLJ, MERT EDDIG SEMMI KONKRÉTUMOT NEM TUDSZ MONDANI!

bekerült 2014.01.26. 08:30:10

@ariskerase:

Mondasz te konkrétumot eleget !

Én mindent elhiszek neked, még azt is, hogy titeket a jó isten tart fenn és soha egy fillért nem kaptatok senkitől, mindent a saját kis összegyűjtött pénzecskéitekből finanszíroztok !

Egy népszavazás után kerültünk a Brüsszel szárnyai alá !
Ha nem ott lennénk, már éhen haltunk volna !
Most is csak az ő pénzükből rázza Orbán a rongyot, mert a többit már elloptátok !

A FIDESZ tart fenn benneteket is, egy két külföldi adományozóval együtt !

Mert nekik van szükségük rátok !
Tik meg kiszolgáljátok őket !
Most derült ki Orbán hazugsága is az oroszokkal kapcsolatban !
A nagy orosz kizavaró !
Amint hatalomra kerül behívja őket és nyit keletre !
Mint a JOBBIK !
Ezt most ragyogóan bebizonyítottátok !

Persze ti nem rekesztetek ki senkit, csak a zsidókat és a nem zsidókat !

Kit akartok vegyi kasztrálás alá venni ?
Csak úgy konkrétan ?
Ha már konkrét dolgokról beszélünk !

Beszéljetek ti nyíltan és ne a félre vezetéssel akarjatok választókat megnyerni !

Sumákolni azt tudtok és kábítani, de a nyílt beszédtől féltek, mint a tűztől !
Mert senki nem kérne belőletek !

2014.01.28. 15:22:41

@bekerült: Bocs, de úgy látom, hogy a továbbiakban nem nagyon van értelme veled beszélgetni. Egy unintelligens az alapvető emberi kommunikációra képtelen, tahó, műveletlen ember vagy, aki hazudik össze-vissza és komoly mentális problémákkal küzd, megpróbálsz mindent össze vissza mosni, keversz kavarsz az egyik szavaddal állítasz valamit, a másikkal tagadod. Bocs, de normális emberekhez vagyok szokva, nem az ilyen tahó, elmebeteg sutyerákokhoz, akik szerint a vita nem szól másról csak a sértegetésről és a személyeskedésről. Erre bocsánat, de kultúremberként nem vagyok vevő.
Továbbá folyamatosan írod a faszságaidat, de egy konkrét dolgot sem tudsz mondani, egy érvet, egy bizonyítékot sem tudsz mondani és nem tudod semmivel sem alátámasztani az állításaidat. Érdekes, amiket te mondasz, csak sehol sem találom hozzá a bizonyítékot. AMIT MÉG FONTOS MEGJEGYEZNEM, TE CSAK FELTÉTELEZEL, AZZAL JÖSSZ MI LESZ, DE ELFELEJTED, VAGY CSAK EGYSZERŰEN KÉNYELMETLEN NEKED TUDOMÁSUL VENNED, HOGY A JOBBIK EDDIG NEM VOLT KORMÁNYON, VAGYIS AZ ELMÚLT 25 ÉV BŰNEI NEM AZ Ő LELKÜKÖN SZÁRAD.
Ami pedig a korrupciót illeti, mert szerinted ez csak a jobboldalra igaz, elárulom ez nem oldalfüggő, de mindegy. Nagykáta, bajai videó, választási csalás, whiskis, nokiás dobozok, zuschlag, hagyó, hunvald, bkv, máv, malév soroljam? Korrupció, korrupció, korrupció erről szólt az MSZPés kormányzás! Persze tudjuk ez kényelmetlen nekik. Jössz azzal, hogy a válságról nem tehetnek, igen nem tehetnek, de ez az érem egyik oldala, a másik viszont a gondok nem 2008–ban kezdődtek az országban, tehát ez az állításod is bukta! Gondold végig amit írsz! Persze tudom, a baloldaliak szeretnek amnéziások lenni, és azt szeretnék, ha mindenki az lenne, mert akkor nem röhögnék ki őket és nem égnének be folyamatosan.
Csak folyamatosan egyet fújsz, ami nem más mint rizsa, konkrétumok nélkül. Jelszavak, propagandák, de ez nem bizonyít semmit. Az a baj, hogy egy mérhetetlenül buta ember vagy, akinek nincs meg a kellő tudása ahhoz, hogy vitatkozzon. Csak egyet fújsz, hogy fúj Jobbik, fúj Fidesz, de konkrétumok? Igazából csak azt ismételgeted, amit az mszpés-atvés-168órás-klubrádiós médiában hallgatsz! Aztán mikor valaki felnyitja a szemét, fideszezel meg nácizol egyet, de azt nem tudod cáfolni, amit állít!
Ha pedig már a „jobboldal lop”, pontosan milyen jobboldal? A Fidesz? Én nem vagyok fideszes, szóval az ő bűneiket ne rajtam kérd számon. Emlékezz vissza mit írtam, bár látom erre nem vagy képes, mert folyamatosan elfelejted, ÉN AZT ÍRTAM, HOGY A FIDESZ EGY BŰNÖZŐ BANDA, UGYANOLYAN BŰNÖZŐK GYÜLEKEZETE MINT A BALOLDALÉ, SZÓVAL NE BESZÉLJ MELLÉ. Hogy Wittner Máriázol ez rólad álítja ki a bizonyítékot, de ő legalább nem lett áruló és nem állt azok közé, akik kiszolgáltatták az országot 1956-ban az oroszoknak, mint az a szarházi patkány Mécs Imre és az a tetű aljas Göncz Árpi féreg bácsi!
Ami pedig az oroszokat illeti, ki is szaladt 2006-ban Putyinhoz, amikor ellene mertek tüntetni? Most meg büdösek az oroszok? Ami pedig a világgazdaságot illeti, mert arról nem sok fogalmad van, de nézz utána, a hőn szeretett Nyugatod és Amerikád, miért Kínához meg a Kelethez megy pénzért? Ezt magyarázd már el?
És akkor pár dolog, aki itt szaporítja a szót
Azt, hogy te pontosan miről beszélsz, azt úgy veszem észre, hogy te magad sem érted. Ez a folyamatoson mellébeszéléseidből, félremagyarázásodból és összemosásaidból kitűnik.
Az országot nem csak a magát jobboldalinak nevező fidesz tette tönkre, hanem a rendszerváltás óta hatalmon lévő kormányok: az Antal-Boros-Horn-I.Orbán-Medgyesi-I.-II.Gyurcsány-Bajnai és végül a II Orbán kormány! Ezek közül egyik sem volt fideszes! Na de mindegy! Én személy szerint nem tudom, hogy mivel tettem tönkre az országot, ezt áruld már el, mivel nem voltam hatalmon? Tehát én mivel tettem tönkre az országot?
Aki hazudik itt mint a vízfolyás, az te vagy, de azt még hazugságnak sem nevezném, csak ismételgeted a jól betanult szöveget, aminek már nincs olyan pontja, amit ne cáfoltam volna meg!
A Jobbikkal kapcsolatban itt egy link: hu.wikipedia.org/wiki/Jobbik_Magyarorsz%C3%A1g%C3%A9rt_Mozgalom
bár gondolom a te világodban a wikipedia is hazudik, mint a vízfolyás, pedig az ott leírtak engem igazolnak!
Pedig ott feketén-fehéren le van írva, hogy 1999-ben alakult, az ELTÉN mint egyetemi szervezet és 2003-ban alakult át párttá. Az, hogy vannak fideszes tagjai, ugyanez a nagy összefogásról is elmondható. Soroljam a korábbi, fideszses meg mszpés tagságát? Akkor ez, hogy is van?
Folyt. köv.

2014.01.28. 15:23:40

@bekerült: Azt meg soha senki nem tagadta, és nem cáfolta, hogy a tagság egy része korábban a Miép tagja és szimpatizánsa volt, ez csak neked újdonság, de ezzel nem mondtál semmi újat, tehát nem is értem minek írtad! Vagyis és akkor mi van? A te szavaiddal élve! És ne tegyél már úgy, mintha valami nagy „összeesküvést lepleztél volna le előttem!” De lóvét, pénzt, székházat, vagyont nem kapott ezektől ellentétben az mszp, ami mint mindenki tudja maga az egykori állampárt, bekenve némi demokratikus baromsággal, ettől függetlenül a pártot maga Kun Béla alapította, és örökölte az MSZMP vagyonát, hogy is van ez?!

Az lehet, hogy nem komoly ellenzéki erő, de a Jobbik legalább elmer egyedül is indulni a választásokon, nem úgy mint a baloldali hatalmas nagy „összefogás”, ami annyira gyáva, hogy pártjai mindenféle trükkökkel próbálnak mandátumhoz jutni, bár a bajai videó és nagykáta után nincs min csodálkozni. Ők csalhatnak, mert az demokratikus, de ha más teszi, húúúúú az tilos, és mindenféle antidemokratikus párt! Állandóan a diktatúráról beszéltek, csak azt felejtitek el, hogyha diktatúra lenne, akkor ki sem mondhatnátok, hogy diktatúra, mert már rég golyó lenne a fejetekbe. Fura, de a Jobbiknak, soha eszébe sem jutott, hogy csalással jusson szavazatokhoz! EZT CÁFOLD! JAJ EZT SEM TUDOD! Megint elismételheted, hogy halálbüntetés és vegyi kasztrálás!

„Sehol se vagytok, mert Orbán kiénekli a sajtot a szátokból !” – Hahaha mert a baloldaléból nem?

Hát, aki köpköd és vádaskodik az eddig pontosan te vagy én tényeket állítottam eddig is és ezután is! Szóval nincsen miről beszélnem!

Egy várost? Ez fura mert sora nyeri meg az időközi választásokat a Jobbik! Az mszpről ez nem mondható el! Tiszavasváriban 2012 őszén még jobb eredményt ért el, mint 2010-ben, valamit tényleg rosszul csinálhatnak, ha ilyen sikeresek, te félnótás megmondóember!
És akkor néhány válasz a kérdésedre!
Ha pedig már nácizol, bírósági határozatok mondták már ki, hogy a Jobbiknak semmi köze a nácikhoz és tilos nácizni, sorra nyerik a sajtópereket! Fura de ugyanez nem mondható el az mszpől, még egy bíróság sem mondta ki, hogy nem kommunisták!
„Szóval te még azt is letagadod, hogy párttag vagy !” – Nem vagyok párttag és nem voltam semmilyen pártnak a tagja, és nem is kívánok párttag lenni, ettől függetlenül, jogom van azzal szimpatizálni, akivel csak akarok! Ahogy neked is jogod van ehhez, természetesen! De ezek szerint te párttag vagy?

„Akkor mi a fenének töröd itt magadat ?” – Akkor kérdésre, kérdéssel válaszolok, te minek töröd magadat? Ami engem illet, jogom van hozá, és nem bírom, ha valaki bődületesen hatalmas nagy baromságokat ír! Mint te is! Az értelmes vitára mindig kapható vagyok, de ilyen abnormális barommal mint te, nem nagyon van kedvem a továbbiakban!
„Kinek a szekerét tolod ?”- Te kinek a szekerét tolod? A szemkilövetőét vagy a libakergetőét?

„És főleg kinek a pénzéből ?” – Te kinek a pénzéből írkász ide? Én senkijéből!

„Nagyon jól tudod, hogy nem a börtönről beszélek, hanem a halálbüntetésről és a vegyi kasztrálásról, amit hirdettek a vezéretekkel !”- Én bűnözőkről beszéltem, nem börtönről, vagyis aki megint mellé beszél az te vagy, te véded itt a bűnözőket, engem nem érdekel a sorsuk! Aki idős emereket, gyerekeket, nőket gyilkol, erőszakol meg és rabol ki, annak a sorsa kurvára nem érdekel!

„Hiába akarod másra terelni a szót és a vitát az ócska kis indulataiddal és a gyalázkodásaiddal !” – Hát vicces, de ez pont rád igaz! Nem tudsz mit felhozni a Jobbikkal szemben, találtál két szót a programjában és csak ezen tudsz lovagolni, máson nem, de arról hallgatsz, mikor a korrupt baloldal bűnöző politikusainak a bűnei kerülnek a felszínre! Arról nem mersz beszélni, és az már a pofátlanság netovábbja, hogy engem vádolsz tereléssel, mikor te nem válaszolsz a kérdésre!
„Ezt nem tudod cáfolni!”- Mit kellene cáfolnom, nem is akarom! Mert nincs mit, egy terven egy elképzelésen nincs is mit cáfolni! Viszont ez csak egy lehetőség, ami jelenleg nincs, az pedig ami nincs a nem létezik, vagyis a semmiről szeretnél velem vitatkozni, viszont az tény és cáfolni sem tudod, még csak meg sem próbáltad, hogy a baloldal mennyire is korrupt volt korábban a kormányzása idején! Ezt cáfold! Miért nem cáfolod? És aki terel, az te vagy mert én kérdeztem korábban!
„Ez a jellemző rátok !” – Pontosan mi? Nem én hazudozok, meg nyomom a balos propagandát!
Dühöng bennetek a kultúra és még ti akartok kormányozni !
folyt. köv.

2014.01.28. 15:24:36

@bekerült: „Esetleg egy biciklit !
Azt is csak akkor, ha loptok magatoknak, mert ahhoz értetek !” – Hahaha pont biciklit, azt pont a baloldal védenceire jellemző!
Szegedi kilépett, még jó hogy ki kellett lépnie, mert lebukott és így próbálta elterelni magáról a figyelmet! Viszont senki nem kérte erre, a saját döntése volt, ha lett volna benne némi becsület, akkor tisztázza magát! Fura, de mikor bevallotta, hogy zsidó akkor borsodi elnök lett, megyei vezető! Három hónap eltelt, mikor kilépett! Te nagy főokos! És közben kiderült, hogy meg akart vesztegetni egy embert! Meg hazudott! Aki kirekesztő az pont a baloldal! Akik lerománozzák a határon túli magyarokat! Meg csak az demokrata, akit ők annak gondolnak!

A Jobbik bárhogy is kormányozna, ők még eddig akkor sem tették tönkre az országot! Az országot meg már nem kell nyomorba dönteni, azt már megtette a Fidesz-MSZP nagykoalíció!

„Ami az őseidet illeti, én nem vagyok benne olyan biztos !” – De biztos lehetsz benne, sőt ha kell be is tudom neked bizonyítani!

„Az eredeti magyarokat ugyanis a tatárok kiirtották és elhurcolták !” – Ez egy baromság, amit leírtál! Tehát a tatárok után volt egy ország, ahol egy szál ember sem élt? Hülyeség amit írtál!
„Akik maradtak, azok meg vegyültek a betelepülőkkel, mert nem tehettek mást !” –Igen és?

„Lehet, hogy kiderülne, hogy te is egy zsidó származású vagy, vagy orosz, vagy német, vagy labanc, vagy román, stb.” – Na akkor most ki is a kirekesztő? Én nem vagyok zsidó ez biztos! Viszont senkit nem zavar, ha orosz vagy német, vagy román! Semmi bajunk velük, ezt csak ti próbáljátok beállítani, pedig soha senki nem bántotta őket! Az országukat írányító kormányaikkal nem vagyunk megelégedve, de a magyar kormányt is kritizáljuk mint ahogy te is, akkor ez most hogy van?
„Mondasz te konkrétumot eleget !” – Na ebben az egyben igazad van, én legalább mondok!

Egy népszavazás után kerültünk a Brüsszel szárnyai alá !
Ha nem ott lennénk, már éhen haltunk volna ! – Na igen ez is egy baromság, éhen haltunk volna? Megszűnt a magyar cukoripar, kivágattak velünk egy csomó szölőt, tiltják a mákot, tönkrevágták a libatenyésztőket mert tilos tömni a libát, nettó befizetők vagyunk, ja és a legújabb, hogy szét akrják verni a méztermelést is. Akkor most hogy is van ez?
Éhen haltunk volna, eddig csak alamizsnát kaptunk, nézd meg a számításokat, meg a statisztikákat, tízszer-húszszor annyi lovét vittek ki az országból, mint amit az eutól kaptunk, hogy is van ez?
„Most is csak az ő pénzükből rázza Orbán a rongyot, mert a többit már elloptátok !” – Bocs, de ki lopott el mit? Én semmit nem loptam el! A Jobbik sem, az mszp meg a fidesz kormányok, azok igen, de ahhoz meg semmi közöm!

„A FIDESZ tart fenn benneteket is, egy két külföldi adományozóval együtt !” – És a baloldali összefogást? Amerikai és izraeli üzletemberek, multik, nagybankok, felcsúti péter, a mol, az otp, csányi,, Obama, Ron Webber, soros, soroljam? Hogy is van ez? Erre számtalan bizonyíték van, de a te állításaidra hol a bizonyíték?
Orbánról nem fogok beszélni, mert teszek rá és nem érdekel, azt mond a fideszeseknek!

Persze ti nem rekesztetek ki senkit, csak a zsidókat és a nem zsidókat !

„Kit akartok vegyi kasztrálás alá venni ?” – Konkrétan én senkit! Mert nem tudom, ki az a ti!
Csak úgy konkrétan ?” – Csak úgy konkrétan!
Ha már konkrét dolgokról beszélünk !” – A Jobbik, konkrétan, aminek nem vagyok a tagja a bűnözőket, akik gyerekeket öregeket nőket erőszakolnak meg, ölnek meg és rabolnak ki! Mert te kire gondoltál?De ha ennyire érdekel ez a téma javaslom tedd fel a jobbiknak ezt a kérdést, mivel nekem a Jobbikhoz semmi közöm ésszóval a tetteikért és a szavaikért nem tartozok számadással!

„Beszéljetek ti nyíltan és ne a félre vezetéssel akarjatok választókat megnyerni !” - Pontosan ki az a ti?
„Sumákolni azt tudtok és kábítani, de a nyílt beszédtől féltek, mint a tűztől !” –Pontosan ki az a ti?
„Mert senki nem kérne belőletek !” – Pontosan kiből nem kérne? Én nem vagyok párt, és a választásokon sem indulok és egyedül írok, tehát ki az a ti? Magyarázd már el! Fogalmazz pontosan, én mikor írtam, hogy ti? Még fogalmazni sem tudsz! Nincs ilyen hogy ti! Pártok vannak és politikusok, írd le, hogy ki az a ti! Nevezd meg én nem tartozom egyik párthoz sem, de a Jobbikkal szimpatizálok ennyi te szerencsétlenség! Tanulj már meg olvasni vagy az általános iskolát akkor végezted, mikor a balos kormány alatt tilos volt buktatni?

bekerült 2014.01.28. 17:14:55

@ariskerase:
Ettől a litániától megkímélhetnéd magadat !

Nem kell a rizsa !

Ép most mondta ki a bíróság, hogy a Jobbik egy neonáci párt és lehet róla ezt mondani !

Tessék !
Itt a bizonyíték !nepszava.hu/cikk/1009205-pert-nyert-karsai-a-jobbik-ellen

Felesleges tehát minden ordibálásod és sunyi vádaskodásod !
A lényeg, hogy ezek vagytok !

Hogy mikor alakultatok és erről ti mit szeretnétek mondani az egy dolog, a valóság az meg egy másik dolog !
A Wikipédiának ezt adtátok be, végül is nekik mindegy !
Nem igaz ?

keversz , kavarsz, hetet havat összehordasz, belekevered még Göncz Árpádot is kínodba, hogy valamit ki tudjál hozni a nagy semmiből !

Én még ennyi marhaságot egy rakáson nem olvastam és még te beszélsz a tényekről !

Már ne haragudj de ha tudom, hogy te egy Münhausen báró vagy, esetleg Háry Janika, akkor talán nem kellene a klavit püfölnöd, mert csak ki kacagtatod magadat !

Fröcsögsz itt össze vissza, mint akinek elmentek otthonról !

Higgadj le és lásd be, hogy egy nagy senkik vagytok és megegyeztünk !

Várjátok Orbántól a két pofont, oszt jónapot !

bekerült 2014.01.28. 17:32:22

@ariskerase:
Hát ebben a hozzászólásodban is csak azt mondod , amit eddig !

Mást nem tudsz !

A JOBBIK egy igazi fasza gyerekekből álló társaság, karakán csávók serege, akik nem törődnek a bűnözőkkel és mindet kinyírnák, esetleg kasztrálnák !
Hogy ki a bűnöző, azt majd ti megmondjátok persze, de a Zsidók és a cigányok mindenképpen beletartoznak !
Esetleg még a baloldalból egyik másik nagy orrú, szemkilövető !

Azért, hogy demokratikusnak tűnjetek, megvádoljátok a puszipajtásotokat is, hogy nehogy részrehajlással lehessen vádolni benneteket.
Különben alig várjátok, hogy a kebletekre ölelhessétek egymást !

Elmentek ti a sunyiba !
Ne fényezd itt magatokat, mert kilóg itt az egész ló, nem csak a lába !

A korrupcióval is csak az a bajotok, hogy ti nem tudtatok még a húsosfazékhoz odakerülni !
Az amit kaptok innen onnan az bizony ma még kevésnek tűnik nektek, de arra gondoltok, hogy ha erősen kiabáltok, akkor nektek is megnedvesítik a csőrötöket !

Azt írod, hogy egy terven illetve egy elképzelésen nincs mit cáfolni !

Ez igaz, mert nem is tudod !

A vezéretek szájából hangzott el és ez benne van a TERVEITEKBEN !

Mint a HITLERÉKNEK a gázkamra, illetve a megsemmisítés !

Köszi, hogy bizonyítottad !

Tudod az a legnagyobb baj, hogy fel se fogod, hogy miről írsz és beszélsz !
Ez a legsajnálatosabb és ezért nagyon sajnállak, mert úgy látszik, hogy nem tehetsz róla !

bekerült 2014.01.28. 17:32:22

@ariskerase:
Hát ebben a hozzászólásodban is csak azt mondod , amit eddig !

Mást nem tudsz !

A JOBBIK egy igazi fasza gyerekekből álló társaság, karakán csávók serege, akik nem törődnek a bűnözőkkel és mindet kinyírnák, esetleg kasztrálnák !
Hogy ki a bűnöző, azt majd ti megmondjátok persze, de a Zsidók és a cigányok mindenképpen beletartoznak !
Esetleg még a baloldalból egyik másik nagy orrú, szemkilövető !

Azért, hogy demokratikusnak tűnjetek, megvádoljátok a puszipajtásotokat is, hogy nehogy részrehajlással lehessen vádolni benneteket.
Különben alig várjátok, hogy a kebletekre ölelhessétek egymást !

Elmentek ti a sunyiba !
Ne fényezd itt magatokat, mert kilóg itt az egész ló, nem csak a lába !

A korrupcióval is csak az a bajotok, hogy ti nem tudtatok még a húsosfazékhoz odakerülni !
Az amit kaptok innen onnan az bizony ma még kevésnek tűnik nektek, de arra gondoltok, hogy ha erősen kiabáltok, akkor nektek is megnedvesítik a csőrötöket !

Azt írod, hogy egy terven illetve egy elképzelésen nincs mit cáfolni !

Ez igaz, mert nem is tudod !

A vezéretek szájából hangzott el és ez benne van a TERVEITEKBEN !

Mint a HITLERÉKNEK a gázkamra, illetve a megsemmisítés !

Köszi, hogy bizonyítottad !

Tudod az a legnagyobb baj, hogy fel se fogod, hogy miről írsz és beszélsz !
Ez a legsajnálatosabb és ezért nagyon sajnállak, mert úgy látszik, hogy nem tehetsz róla !

bekerült 2014.01.28. 17:53:57

@ariskerase:

Amennyi zagyvaságot itt összehordasz, azt kár elolvasni is !

Vigyázz magadra, mert megüt a guta !
Lipótot meg bezárták !

Szóval te csak egy szimpla kis kívülálló szimpatizáns vagy, aki nem felelős a JOBBIK kijelentéseiért !

Mond, normális vagy te ?
Amilyen vehemenciával véded a JOBBIK kijelentéseit, ugyanakkor elhatárolódsz tőle, az nem semmi, ugyanis !

Kijelented, hogy TE senkit nem akarsz kasztrálni, de a JOBBIK terveivel egyetértesz, akik viszont ezt akarják !

Akkor milyen tényeket is akarsz te itt megvizsgálni!
Ha még azt se tudod, hogy te mit akarsz és mit képviselsz !
Ha neked tetszik, akkor képviseled, ha nem akkor letagadod !
Így gondolod ?

Közben fröcsögsz minden marhaságot, hogy ne kelljen semmire se válaszolni KONKRÉTAN !

Jó lenne, ha az indulataidat mellőznéd, mert azzal csak ártasz magadnak és az egészségednek !

Maradj csak a tényeknél és a valóságnál !

A JOBBIK még egy focicsapatot se tudna kiállítani, nem, hogy kormányozni !
Akiket ismerünk, azok se értenek semmihez, ráadásul utálják őket, mint a döglegyeket !

Ha ilyen fazonokkal vannak körülvéve, mint te, akkor pedig megnézhetik magukat !

Elmehet Vona Gábor még Londonba is imádkozni, akkor se tudtok semmit elérni !
A FIDESZ gondoskodik rólatok és lejárt a szavatosságotok !
Kellenek a szavazataitok a FIDESZNEK és ezért prüszköltök annyira.

Erre írtam, hogy kiénekli a FIDESZ a sajtot a szátokból, elviszi a szavazóitokat !

Még ezt se tudtad felfogni !

Ennyi vagy, ilyen kevés !

2014.01.29. 08:24:10

@bekerült: Elolvastam a népszarás cikket, bár pont a népszarát idézed, nem a legmegbízhatóbb forrás, de mindegy, legalább pártsemleges portál cikkét linkelted volna be, de mindegy ez tényleg csak apróság. Viszont máskor tedd meg ezt az apróságot, mielőtt még jobban leégeted magadat. Elolvastam a cikket és egy sort kiemelnék: "
"ha valaki ilyen erős kifejezést használ, joggal elvárható, hogy érvekkel alátámassza, ezzel viszont adós maradt". Hoppá ott a pont!!!!!! És a lényeg!

Vagyis a bíróság csak egy dolgot mondott ki, hogy ilyen vitában nem illetékes. Viszont még Karsai sm tudta bizonyítani az állításait, de mindegy! Ez az apróság ne zavarjon! Ha jobban elolvasod te agyalágyult még ez a cikk is csak engem támaszt alá. Innen is látszik, hogy mennyire nincsen itt diktatúra és mennyire nem nyomja elé senki az imádott baloldali pártodat, mert a fideszes bíróság is a nemzeti oldal ellen dönt! Szóval saját magadat cáfolod.
A többiről pedig:
„A lényeg, hogy ezek vagytok !” – Ki az a vagytok? Elmondtam már százszor, hogy nem vagyok párt én nem pereltem senkit, nem is indulok a választásokon és párttag sem vagyok, fogalmazz konkrétan és érthetően!

„Hogy mikor alakultatok és erről ti mit szeretnétek mondani az egy dolog, a valóság az meg egy másik dolog !” - Hogy mi? Ki az a mi vagy ti? Kivel alakultam én? Én nem alakultam meg soha és nem alapítottam meg semmit! Szóval kiről beszélsz? Fogalmazz érthetően, ha lehet! Mert ez így egy baromság!

„A Wikipédiának ezt adtátok be, végül is nekik mindegy !
Nem igaz ?” – Én személy szerint a wikipediára soha emmit nem adtam be, mások nevében meg nem szokásom beszélni. De ki az a ti?

„keversz , kavarsz, hetet havat összehordasz, belekevered még Göncz Árpádot is kínodba, hogy valamit ki tudjál hozni a nagy semmiből !” – Göncz mocsok árpi szarevő féregről csak a puszta tényeket mondtam!

„Én még ennyi marhaságot egy rakáson nem olvastam és még te beszélsz a tényekről ! – Bocs, de marhaságokat te beszélsz, aki a képzeletvilágával támaszt alá dolgokat, feltételez és valótlanságot állít. Azért van különbség a között, hogy: „Ha a Jobbik hatalomra jut, akkor lopni fog!”,( ezt állítod te), és az „MSZP amikor hatalmon volt lopott.!” (ami egy tény) között. Az egyik jövő idő, vagyis egy majd a jövőben bekövetkező eseményre utal, ami a jelenben még nincs, a másik múltidő, ami már megtörtént. Fura, de ezt az apróságot nem tudod semmivel sem cáfolni!

„Már ne haragudj de ha tudom, hogy te egy Münhausen báró vagy, esetleg Háry Janika, akkor talán nem kellene a klavit püfölnöd, mert csak ki kacagtatod magadat !” – Igen én beszélek jövő időben, én feltételezek, én állítok olyat, hogy mi lesz majd, én élek a képzeletvilágomban, mint te! Én tényeket közlök, te meg csak feltételezel.

„Fröcsögsz itt össze vissza, mint akinek elmentek otthonról !” – Vicces vagy látom! De te még helyesen sem tudsz fogalmazni, orrba-szájba össze vissza mosol mindent, de semmit sem tudsz alátámasztani nekem semmivel!

„Higgadj le és lásd be, hogy egy nagy senkik vagytok és megegyeztünk !” – Mert te ezt mondod, miért is? Arról miért nem beszélünk, hogy a nagy összefogás olyan bukott, kártékony embereket índít mint csótány fleto, meg a libakergető, akik szétbaszták ezt az országot? Inkább elbújnék szégyenemben, hogy ilyen aljaférgeket védek, és nem azon görcsölnék, hogy mit akar csinálni egyszer, ha egyáltalán kormányra kerül a Jobbik!

„Várjátok Orbántól a két pofont, oszt jónapot !” - Pontosan ki az a ti vagy mi? Pontosan ki várjon, mit Orbántól? Már megint nem tudsz normálisan fogalmazni!

2014.01.29. 08:55:31

@bekerült: „ A JOBBIK egy igazi fasza gyerekekből álló társaság, karakán csávók serege, akik nem törődnek a bűnözőkkel és mindet kinyírnák, esetleg kasztrálnák !
Hogy ki a bűnöző, azt majd ti megmondjátok persze, de a Zsidók és a cigányok mindenképpen beletartoznak !
Esetleg még a baloldalból egyik másik nagy orrú, szemkilövető !” – Erre csak annyit válaszolnék, arról nem a Jobbik tehet, hogy a nagy összefogás összegyűjti, és a választásokon indítja az elmúlt 25 év balos bűnöző politikusait, ez az ő döntésük. Indíthatnának fiatalokat, vagy olyanokat, akik nem voltak eddig politikusok, de ebből is látszik, mennyi esze van, csak a bűnözőket tud indítani. Ezért nem a Jobbik a felelős. Ha pedig valaki bűnt követ el, azt nem egy párt mondja ki, hanem a törvények. Tudod egy normális országban van bíróság és az dönt és a törvények szabályozzák mi a bűncselekmény. Az, hogy a bűnözők milyen nemzetiségűek, arról meg szintén nem a Jobbik tehet, bár ma ott tartunk, hogy a bűnöző származását, csak akkor lehet kimondani vagy leírni, ha magyar az illető, ha cigány vagy zsidó akkor szigorúan tilos! Az aki pedig a rendőrséget arra használja, hogy asz ellene tüntetőket szétkergesse, az ne nevezze magát demokratának, mert az egy megalomán köztörvényes bűnöző. Ha a nagyorrú barátodnak, ahogy te nevezed, lett volna csöppnyi kis esze és némi becsülete, már másnap lemond, mint minden normális országban, de nem tette meg, hanem elkezdett jobbra-balra magyarázni, hogy ő mennyire kimondta a tutit. Csakhogy, azt nem nyilvánosság előtt tette, miközben a háttérben erről beszélt, a nyilvánosságnak a rózsaszín álmot festette le! Amiből végül nem lett semmi! Fura, de te agy az, aki most is zsidózol meg cigányozol, én egyszer sem írtam le ezt én bűnözőkről beszéltem, akik megszegik a törvényt, a többit te próbálod belemagyarázni, elég sikertelenül, de ez most sem jött össze. Újabb jobbegyenes a részemről!

„Azért, hogy demokratikusnak tűnjetek, megvádoljátok a puszipajtásotokat is, hogy nehogy részrehajlással lehessen vádolni benneteket.” – Bocs, de én senkit sem vádoltam meg, nem tudod kiről és miről beszélsz? Ki az a ti vagy a mi? Fogalmazz konkrétan és érthetően! Mert ez a sor így egy hülyeség!
„Különben alig várjátok, hogy a kebletekre ölelhessétek egymást !” – Ki az a többes szám második személy? Én személy szerint senkit sem akarok a keblemre ölelni! Már megint elmerültél a képzeletvilágodban! Bocs, de nem vagyok jós én a jelenben élek, nem látok a jövőbe!

„Elmentek ti a sunyiba !
Ne fényezd itt magatokat, mert kilóg itt az egész ló, nem csak a lába !” – Én nem fényezem magamat, de ki az a ti meg a mi? Konkrétan kikről beszélsz, vagy kiknek szántad ezt?

„A korrupcióval is csak az a bajotok, hogy ti nem tudtatok még a húsosfazékhoz odakerülni !
Az amit kaptok innen onnan az bizony ma még kevésnek tűnik nektek, de arra gondoltok, hogy ha erősen kiabáltok, akkor nektek is megnedvesítik a csőrötöket !” – Ki az a ti és a mi? Én semmilyen húsosfazékhoz nem akarok odakerülni, kiről vagy kikről beszélsz? Konkrétan? Ne többes számba beszélj! Az viszont tény, hogy az mszp mikor ott volt a húsosfazéknál, pofátlanul kiszedte a legjobb és legfinomabb falatokat, és még felelősségre sem vonták őket. Itt a bizonyíték arra, hogy a fidesz és mszp egykutya és egy bűnöző csapat!

„Azt írod, hogy egy terven illetve egy elképzelésen nincs mit cáfolni !

Ez igaz, mert nem is tudod !” – Nem is akarom, mert nem érdekel a bűnözők sorsa, te aggódsz köztörvényes bűnözők miatt, nem én. Én azt mondom, hogy aki bűnt követ el, főleg nagyon súlyosat, az megérdemli a büntetést, legyen az halál, kasztrálás, vagy életfogytiglan, esetleg kényszermunka, nem fogok érte könnyeket hullajtani. Persze a bíró dolga, hogy mérlegeljen és ítéletet hozzon!

„A vezéretek szájából hangzott el és ez benne van a TERVEITEKBEN !” – Az én terveimben biztosan nem, mivel én nem terveztem semmit, más nevében nem nyilatkoznék ha nem gond!

„Mint a HITLERÉKNEK a gázkamra, illetve a megsemmisítés !” – Bocs, de hitler, hogy jön ide? Újabb próbálkozás, mert nem tudsz semmi tényt mondani vagy bizonyítani? Talán nem a népszarát kellene olvasni, elég röhejes, hogy onnan linkelsz!

„Köszi, hogy bizonyítottad !” – Mit, hogy a baloldal csak bűnözőket indít, hogy nem tud megújulni, hogy megint behúzta a csőbe őket csótány fegyenc?

2014.01.29. 08:56:07

@bekerült: „Tudod az a legnagyobb baj, hogy fel se fogod, hogy miről írsz és beszélsz !” – Az lehet, hogy én nem fogom fel, de nem én feltételezek, nem én aggódok köztörvényes bűnözők miatt, nem én jövök azzal, hogy mi lesz és kussolok a múltról, nem én legyintek egyet, amikor választási csalásról van szó, mert az a baloldalon teljesen normális, és nem én mondom magamról, hogy mekkora überszuperfaszademokrata vagyok, közben pedig csak egy ócska csaló, mint a nagy kamuösszefogás. Ami nem szól másról, minthogy az mszpből kivált és az szdsz romjain alakult klónpártokat összefogom, hogy megmutassam mekkora nagy összefogásról is van szó, közben meg a régi mszp-szdsz állt össze csak le van öntve színes mázzal! De soroljam még? Hogy BKV, MÁV, MALÉV, BUDAPEST AIRPORT, WHISKIS ÉS NOKIÁS DOBOZ! Zuschlag hagyó, hunvald és a Kand H botrány, tocsik, postabank, princ gábor, tribuszerné, olajügyek, vizovicki, nyírfaügy, hazudozás, öszöd, szemkilövetés, verések kínzások korrupció ez a nagy összefogás múltja, soroljam, ez cáfold inkább és ne a kasztráláson meg a halálbüntetésen görcsölj, amiből úgy sem lesz semmi, csak terv marad!
„Ez a legsajnálatosabb és ezért nagyon sajnállak, mert úgy látszik, hogy nem tehetsz róla !” – Magadat sajnáld, mert a legsajnálatosabb az, hogy te korrupt bűnözőket védesz, hogy nincs semmi önbecsülésed, semmi kritikád, nézz tükörbe! Én lehet, hogy jobbikos vagyok, de ezt az országot nem a Jobbik tette tönkre, hanem az összefogásban és a fideszben politizáló bűnözők, akiket te annyira védesz! Én 2014. április 6ika után is a tükörbe fogok tudni nézni, mindegy hogy ki nyer, és te?

2014.01.29. 09:15:17

@bekerült: „Amennyi zagyvaságot itt összehordasz, azt kár elolvasni is !” – Ennyire fáj az igazság? Talán nem kellene bűnözőket védened!

„Vigyázz magadra, mert megüt a guta !
Lipótot meg bezárták !” – Mivel azt is bezárta a nagy összefogás!

„Szóval te csak egy szimpla kis kívülálló szimpatizáns vagy, aki nem felelős a JOBBIK kijelentéseiért !” – Pontosan! De feltételezem, akkor te egy pártag vagy aktivista vagy, hogy ennyire véded az összefogást!

„Mond, normális vagy te ?” - – Ezt a kérdést magadnak tedd fel, de előtte nézz bele a tükörbe!
„Amilyen vehemenciával véded a JOBBIK kijelentéseit, ugyanakkor elhatárolódsz tőle, az nem semmi, ugyanis !” – Nem én nem védem a Jobbikot, nincsenek ők erre rászorulva, te jössz itt a baromságaiddal meg a hazugságaiddal, viszont a hülyeséggel és a hazugsággal soha nem értek egyet! És nem határolódtam el senkitől, csak a fidesz-összefosás nevű hatalmi nagykoalíciótl, és a bűnöző politikusoktól! Viszont vizsgáltasd meg magadat, mert nem tudsz különbséget tenni párttag és szimpatizáns között!

„Kijelented, hogy TE senkit nem akarsz kasztrálni, de a JOBBIK terveivel egyetértesz, akik viszont ezt akarják !” – Na már megint mellé beszélsz, te nem tudsz különbséget tenni egy párt és egy átlagember között, talán fogalmazz érthetően, én mikor írtam neked olyat, hogy ti ezt akarjátok, meg ti azt csináltátok, soha, nem is fogok! Te szándékosan összemosod a dolgokat! Én nem vagyok a Jobbik tagja így ne rajtam kérd számon a tetteiket!

„Akkor milyen tényeket is akarsz te itt megvizsgálni!
Ha még azt se tudod, hogy te mit akarsz és mit képviselsz !
Ha neked tetszik, akkor képviseled, ha nem akkor letagadod !
Így gondolod ?”- Bocs, de megint mellébeszélsz, ne írj olyanokat, hogy ti, írd le hogy a párt akivel szimpatizálsz, vagy konkrétan, hogy a Jobbik ezt vagy azt akarja. Én nem vagyok párttag így ne rajtam kérd számon a programjukat!

„Közben fröcsögsz minden marhaságot, hogy ne kelljen semmire se válaszolni KONKRÉTAN !” – Akkor ne úgy tedd fel a kérdést, hogy ti ezt akarjátok, meg azt akarjátok, ne mosd össze a dolgokat, én mikor mondtam, hogy ti loptatok az elmúlt 8 év alatt, az MSZP az igen, de te feltételezem nem! Na ez a konkrét megnevezés! A többi csak mellébeszélés, ócska magyarázkodás, kiforgatás!

„Jó lenne, ha az indulataidat mellőznéd, mert azzal csak ártasz magadnak és az egészségednek !” – Bocs, de indulatos az pont te vagy, nem én én csak a tényekhez és a valósághoz ragaszkodom, te élsz a képzeletvilágodban nem én!

„Maradj csak a tényeknél és a valóságnál !” – Na ne viccelj, te mondod ezt nekem, aki csak feltételezel és semmi tényt, konkrétumot nem tudsz mondani, és lapítasz akkor mikor az összefogás múltbeli dolgai kerülnek elő?

„A JOBBIK még egy focicsapatot se tudna kiállítani, nem, hogy kormányozni !
Akiket ismerünk, azok se értenek semmihez, ráadásul utálják őket, mint a döglegyeket !” – Hát akkor a Jobbikot helyesesíts be az összefogással, mert ez történetesen róluk is elmondható!

„Ha ilyen fazonokkal vannak körülvéve, mint te, akkor pedig megnézhetik magukat !” –Pontosan milyenekkel? Olyannal, aki a tényekhez és az igazsághoz ragaszkodik? Tudod fura, de csak vádaskodsz, de konkrétumot nem tudsz mondani, se érv se bizonyíték. Én a jelenben élek és nem azon görcsölök, ki mit fog majd egyszer csinálni, hanem hogy ki mit csinált, mindazt bűntetlenül!

„Elmehet Vona Gábor még Londonba is imádkozni, akkor se tudtok semmit elérni !” – Nem imádkozni ment, oda, hanem egy meghívásnak tett eleget!
„A FIDESZ gondoskodik rólatok és lejárt a szavatosságotok !” – Mondja ezt az, aki olyanokkal szimpatizál, akik az elmúlt 25 év bűnözőit akarja bevinni újra a parlamentbe!
„Kellenek a szavazataitok a FIDESZNEK és ezért prüszköltök annyira.” - Szarok a fityeszre nem jobbak ők a nagy összefogásnál!

„Erre írtam, hogy kiénekli a FIDESZ a sajtot a szátokból, elviszi a szavazóitokat !” – Az én szavazóimat biztosan nem, mert én nem indulok a választásokon és inkább senkire sem szavazok vagy el sem megyek, ha csak a fityesz meg az összefosás között lehet választani!

„Még ezt se tudtad felfogni !” – Nem te nem tudsz normálisan fogalmazni! Én nem vagyok párttag, de ezt már leírtam!

„Ennyi vagy, ilyen kevés !” – Mégis nem én vagyok az, aki nem tud cáfolni, akinek nincsenek érvei, hanem te! :D :D :D

bekerült 2014.01.29. 20:12:12

@ariskerase:

Na, azért azt nem tagadhatod, hogy a JOBBIKOT véded és értük állsz ki !

Ezzel mindent elmondtál !

Azt is ami ellen tiltakozol !

Amit Karsai ellen felhozol, az egy nagy nulla !
A kisújában is több van ebben a témában, mint az egész JOBBIKBAN !

Nehogy már egy Karsaihoz hasonlítsd magad !

A tények pedig ezek, nem a te handabandázásod ! !

bekerült 2014.01.29. 20:12:12

@ariskerase:

Na, azért azt nem tagadhatod, hogy a JOBBIKOT véded és értük állsz ki !

Ezzel mindent elmondtál !

Azt is ami ellen tiltakozol !

Amit Karsai ellen felhozol, az egy nagy nulla !
A kisújában is több van ebben a témában, mint az egész JOBBIKBAN !

Nehogy már egy Karsaihoz hasonlítsd magad !

A tények pedig ezek, nem a te handabandázásod ! !

bekerült 2014.01.29. 20:19:16

@ariskerase:
Írhattam volna más újságból is, vagy híroldalról, de én a Népszavát választottam direkt !
Gondoltam, hogy ez is iritálni fog !

Állandóan azzal jössz, hogy te nem vagy pártag, de a JOBBIKOT véded !

Hát akkor ne vond ki magad az alól se, ha a JOBBIKKAL egy kalap alá vagy véve !

Ez így ferr!
Nem gondolod ?

Vagy mi a fenének kapálózol ez ellen ?
Csak nem szégyelled az általad támogatott pártotok tetteit ?

Na, ne erőlködj, már kezdesz uncsi lenni !

Állandóan egyet hajtasz !

Rendben, szeresd a JOBBIKOT, a fene bánja !
Csak bennünket hagyjál békén vele !

bekerült 2014.01.29. 20:26:39

@ariskerase:
Na, helyben vagyunk !

A bűnözők kérdése !

Ezt is ti szeretnétek megmondani, hogy ki legyen !
Hát egy nagy lótusz faktuszt nektek !

Akiket te bűnözéssel vádolsz, eddig még egyet se ítéltek el belőle !

Közületek meg már te is csalással vádoltál meg a JOBBIKBÓL egy alelnököt !

Akkor miről beszélsz te !

Ma ezeket vádolod bűnözéssel, holnap másokat !
Meg a zsidókat, a cigányokat, meg a balosokat, meg akinek van kalapja, meg akinek nincs !

Értem én, csak nem értek veled egyet !

Neked az a megújulás, ha mindenki bűnöző, csak ti nem !

Így könnyebb lesz szavazatokat szerezni !

Na, ne nézz már bennünket madárnak !

Ócska kis karatyoló senki vagy és nem több !

bekerült 2014.01.29. 20:36:55

@ariskerase:

Tudod az a baj, hogy kínodba mindenkit felsorolsz, akinek semmi köze nem volt pártokhoz se, csak éppen bűnözni volt kedve.
De mondtál te már több blődséget is és már Kun Bélát is a baloldal nyakába varrtad, mintha a neonácik nem követtek volna el elég bűntettet.

Igen, és erről te is tehetsz a te logikád szerint !

Most én is soroljam fel, hogy ti mit csináltatok ?

Hát juszt sem !

Amit te felhozol, annak a 10-e se igaz, de hát mit várjunk egy ilyen pártonkívüli tudatlan suttyótól, akinek értelmezési és értési problémája vaksággal párosul !

Még szép, hogy terveitekből nem lesz semmi, a saját bevallásod szerint se !

Akkor megmondanád, hogy miért szavazzunk rátok és, hogy miért csapjátok be a választókat, ha olyan terveket kovácsoltok amit nem lehet végrehajtani ?

Hát igen !
A megfélemlítés miatt !
Hagy féljenek csak azok akiknek ti a kussolást szántátok és fogják be a pofájukat !

Így gondolod ugye ?

Na ezzel mindent elmondtál !

Ócska kis sunyi senki vagy !

2014.01.31. 17:11:21

@bekerült: Azt tudtad, hogy Karsai Szálasit mosdatja? Hogy is van ez?

2014.01.31. 17:18:28

@bekerült: Írjál más hírportált, a te dolgot, csak ne csodálkozz, ha nem veszlek komolyan, és kiröhöglek. Te teszel úgy mintha párttag lennék, de nem vagyok az.

De belőled kiindulva, ezek szerint te a nagy baloldali összefosás párttagja vagy?

És képzeld nem szégyellem, hogy a Jobbikkal vagyis az egyetlen igaz, magyar és hiteles párttal szimpatizálok.

De, hogy a gondolatodmenetednél maradjak, van különbség a között, hogy valaki párttag és a között, hogy valaki szimpatizáns, ehhez nem kell magas iskola, hogy az ember különbséget tegyen, de úgy látom, hogy neked kell!

2014.01.31. 17:23:11

@bekerült: A magyar igazságszolgáltatáson nincs mit csodálkozni, de hogy a bűnözőknél maradjunk. Mindegy, hogy orbán nyer vagy az összefosás, elszámoltatás nem lesz, az összefosás sem, fog egy fityeszest bíróság elé cibálni, a földmutyiért, vagy a trafikokért, szóval nincs ezen min csodálkozni. Emlékezzél csak a néhai Kellerre a közpénzügyi államtitkárra 2002-ben, csak duma volt, de senki nem került rács mögé, és ki emlékszik már torgyánra, vagy az olajbizottságra? Ma már senki! És élik világukat!

2014.01.31. 17:24:50

@bekerült: Ami pedig a bűnözőket illeti, már megint csak feltételezel! Olyat, amit állítasz senki nem mondott, a Jobbik pedig legalább megszabadult a bűnöző tagjaitól, te mondtad kényszerítették, akkor kényszeríthetné az összefosás is arra a bűnöző tagjaikat, hogy kilépjenek. :D :D :D

2014.01.31. 17:38:36

@bekerült: Ahh, tehát Kun Béla nem volt baloldali? Sőt ő is jobbikos volt nem? És halljam a „neonácik bűnei”! Csak azt magyarázd el, miköze a Jobbiknak a neonácikhoz? Mert, ha ők neonácik, akkor az összefosás meg kommunista! 1:1! :D

És igen sorold fel, hogy személy szerint én mit tettem! Halljam a „nagy bűneimet”! Halljam, de nem fogsz egyet sem mondani, és nem azért mert nem akarsz, hanem azért mert nem tudsz egyet sem mondani, de halljam! Itt a lehetőség!

Ami a terveket illeti, akkor nézzük mi lesz, ha a nagy baloldali összefosás fog nyerni. Lesz megszorítás, ne tagadd, mert Gyurcsány már ezzel kampányol és a libás is arról beszél, hogy „fájni fog”! Törlik a gyedextrát! Ezt se tagadd! A rezsicsökkenést el lehet felejteni és a bankadó is törölve lesz. Aki pedig keményen dolgozik az 16% helyett fizethet 30 % adót, hála a magas kulcsnak! De folytathatnám, tandíj, vizitdíj, ingatlanadó, imf-hitel! Soroljam? Te ezt szeretnéd? Akkor a sok hahás barom, majd felvonul a tandíj mellett?

Ami pedig a megfélemlítést illeti, abból is leviszgázott 2006-ban a nagy baloldali összefosás! Fura, akkor nem voltak demokraták, mikor szemeket kellett kilőni, vagy a Magyar Rádió udvarán vertek félholtra embereket! Hogy is van ez?

És ha a tizede sem igaz, akkor halljuk, hogy is volt, mi az igaz, oszd meg velem? Azt még sem mered leírni! Hogy is van ez?

De gyerünk, tagadd ezeket! Hajrá! :D :D :D

Tehát ki is a sutyerák, sunyi? KONKRÉTUMOT, ÉRVEKET, CÁFOLATOT, BIZONYÍTÉKOT! Gyerünk halljuk!

bekerült 2014.02.02. 09:55:30

@ariskerase:

Az elszámoltatás kérdésében én sem hiszek !

Mindegy ki kerül itt hatalomra, nem lesz belőle semmi, még, ha a JOBBIK kerülne hatalomra, akkor sem !

Kár tehát ebben a kérdésben is bármit hangoztatnia a JOBBIKNAK, mert csak az indulatokat gerjeszti, de valójában nem fog ő sem csinálni semmit !

Naná, majd a FIDESZ ellen ?
Na, ne már !
Nekik köszönhetnek mindent !

Ne etess bennünket marhaságokkal !

bekerült 2014.02.02. 10:12:35

@ariskerase:

Kun Béla baloldali volt, de nem ez volt a kérdés !
Arról beszélj amiről írtam !

Arról, hogy múlt tetteiért mennyiben lehet a maiakat megvádolni ?

Előszeretettel Kun Béláztok, meg kommunistáztok, de ha a ti elődeitekről van szó, akkor meg vagytok sértődve !

Pedig a kirekesztésnek, a gyűlöletnek, a fasiszta eszméknek is vannak elődeik !

Kövér Laci kijelentette, hogy nem felelősek az elődeik tetteiért !

Ők nem, de a baloldaliak, azok igen !

Mocskos hazug banda !

Hogy te mit tettél, az engem nem nagyon izgat !
Azt, hogy most mit teszel, viszont már igen !

Itt és most hazugságokat terjesztel és egy neonáci pártot szeretnél mosdatni !

Azt írod, hogy nem vagy párttag !

Nem, csak annál rosszabb !
Még azt is letagadod, amit nyugodtan bevallhatnál.

A nézeteid és az írásaid alapján ugyanis ez tisztán látszik !

Ezt nem is tagadod, akkor mire fel tiltakozol ez ellen ?
Innen nézve mit számít az, hogy fizetel e tagdíjat vagy se ?

Rosszabb vagy, mint egy megtévedt, becsapott egyszerű JOBBIKOS !

Hogy mi lesz kormányváltáskor, azt még nem tudom, de lehet, hogy te már ezt is jobban tudod !

már előre tudod, hogy ki mit fog csinálni, ráadásul teljesen biztos vagy benne, ha az ellenzékről van szó.
Bezzeg amit eddig a FIDESZ és a JOBBIK összehozott arról mélyen hallgatsz !
Mert ezt is közösen hoztátok létre és a jövőben is ezt szeretnétek folytatni, csak még erősebben !

Ez a konkrétum, ha annyira erre vágysz !
bezzeg te nyugodtan feltételezhetsz, rágalmazhatsz minden bizonyíték nélkül, de vérig vagy sértve, ha ugyan ezt teszik veletek is !

Élég konkrétum vagy te magad !
Élő bizonyítéka a keretén alakoknak ebben az országban !

bekerült 2014.02.02. 10:18:47

@ariskerase:

Egyenlőre azt javaslom, hogy a bűnözői dolgokat felejtsd el !

A FIDESZ se jutott semmire ezzel kapcsolatban a vádaskodáson kívül, pedig hidd el, megtettek érte mindent, hogy sikerüljön !

Az pedig, hogy ebben ti mit tudnátok tenni az újabb harácsoláson kívül, nemigen tudom elképzelni !

Az hiányzik még nekünk, hogy egy újabb éhes banda kerüljön a húsosfazékhoz !
Akkor aztán jól megnézhetnénk magunkat !

Még a MIÉP se számolt el a Csurka által ellopott pénzekkel, pedig az elődjüknek ismeri el őket a JOBBIK !
Persze az ilyesmikről jobb nem beszélni, nehogy megsértődjetek !

Folt essen a patyolatfehér lelketeken !

bekerült 2014.02.02. 10:24:10

@ariskerase:

Ismét tagadod, hogy párttag vagy !

Nem fogod fel, hogy ez teljesen mindegy, ha a nézeteid olyan, mintha párttag lennél ?

Te még ennél is rosszabb vagy, még az egyszerű párttagokat is túllicitálod !

Rendben, ha annyira szégyelled, nekem aztán teljesen mindegy !
Majd úgy írom, hogy JOBBIKOS FANATIKUS hívő vagy !

Így meg fog felelni ?

bekerült 2014.02.02. 10:29:55

@ariskerase:

Ne keverd a szezont a fazonnal !

Azzal, hogy Karsai azt mondja, hogy Szálasi nem támogatta a zsidók deportálását, mert munkaerőt látott bennük, még nem védi a nyilasokat !

Semmivel sem tartja jobbnak a náciktól, csak a TÉNYEKET rögzíti és a HORTHY féléket akadályozza meg, hogy a saját bűnüket a nyilasokra fogják !

Persze egy ilyen JOBBIKOS FANATIKUS mint te, ezt igyekezel másként értelmezni, hogy a szerecsen mosdatását elő tud segíteni !

Ne erőlködj, nem fog menni !

2014.02.02. 14:10:08

@bekerült: Lehet, hogy a Jobbik sem csinálna semmit, nem is akarom neked ezt bizonygatni, de megint ott tartunk, hogy csak feltételezel. A Fidesz és az MSZP mikor kormányra kerültek nem csináltak semmilyen elszámoltatást. A Jobbikról pedig csak azt tudod mondani, hogy nem fog csinálni semmit. Még egyszer mondom lehet igazad van, de ez így puszta feltételezés.

És még valamit! Pontosan mit köszönhet a Fidesznek, aki uton útfélen keresztbe tett nekik, ezt magyarázd már el nekem?

2014.02.02. 15:05:51

@bekerült: Ez azért kicsit fura és vicces, amit ide böfögtél nekem. A sallangot és a maszlagot most hagyjuk, tehát azt nem tudod, mit fog csinálni az összefosás, de azt igen, hogy a Jobbik mit fog tenni? Én csak a 12 év kormányzásából indultam ki, meg abból, amit az összefosás vezetői nyilatkoztak. (Csak zárójelben jegyzem meg, te a Jobbik programjának két pontját szajkóztad és erre alapoztál mindent, én ugyanezt tettem) Ha én teszem ugyanezt az rágalmazás? A feltételezést nem én kezdtem, az pont te voltál én csak utánoztalak. De ez sem zavarjon. Akkor ez, hogy is van?

Rágalmazás, az ha valakiről olyat állítanak, ami nem igaz és ezzel jogsérelem éri. Ha valakit a múltbeli tetteivel szembesítenek, az hol rágalmazás? Max a te univerzumodban!

És a legújabb, hogy a Fidesz meg a Jobbik? Nem is tudtam, hogy koalícióban kormányoztak, na mindegy, de ha jól emlékszem a leghatározottabban a Jobbik kritizálta a kormányt. Ők szálltak szembe velük az utcán és a parlamentben az összefosás mit is csinált? Elárulom semmit. Műbalhézik! Ja meg az MTVA-nál szarkavaró balázzsal égetik magukat! Kövér Lacira meg szarok nagy ívben, szóval vele ne példálózz. Már megint a fideszes összemosással jössz. Egyszerűen nem bírsz leszakadni a fideszről. Nem veszed észre, hogy az nem a Jobbikkal testvérpárt, hanem az összefosással! Az bassza a csőrödet, hogy a Jobbikra semmit nem tudsz mondani, csak feltételezel. Míg ez az összefosásról nem mondható el! Egyszerűen a fideszről akarsz nekem okoskodni, okoskodhatsz, csak azokhoz semmi közöm.

Kun Béláról pedig már írtam korábban. De megismétlem a kedvedért. Az MSZP 1989-ben alakult az MSZMPből, az MSZMP 1956 ban alakult az MDP-ből. Az MDP 1948 ban alakult a kommunisták és a szocdemek egyesüléséből. Korábban a kommunisták Békepárt, MKP néven futottak, amit a KMPből hoztak létra. A KMP a 20-as 30as években működött mint illegális párt. (fura de a sokat fasisztázott Horthy a nyilasokat üldözte és nem a komcsikat) A KMP pedig 1919-ben alakult a Gyűjtőfogházban. Itt a kapcsolat. De akkor nézzük a Jobbikot. A Jobbik 2003-ban alakult mozgalommá, párttá, egy 1999-ben alakult egyetemi mozgalomból. És pont. Nincs tovább. Vagyis mi köze a neonácikhoz? Tulajdonképpen mi az hogy neonáci? Fogalmazd már meg nekem! Arról nem beszélve, hogy az MSZPét az egykori elvtársak alapították. És ma is szép számmal ülnek a soraikban.

Az, meg hogy kire szavazok, vagy kivel szimpatizálok, te nagy összefosópárti szuperdemokrata, magánügy. Engem nem érdekel, hogy te kire nyomod be az Xet szived joga.

A vádjaid meg csak akkor fogják megállni a helyüket, ha bekövetkeznek, amíg csak terv, meg feltételezés, addig csak rágalom.

2014.02.02. 15:11:32

@bekerült: Ezt már hallottuk. A Fidesz semmit nem tett az elszámoltatásért, ha tett volna, akkor nem sok mszpés ülne most a parlamentben. De ezt hagyjuk. Nem is fog mert nem áll érdekében, mint ahogy az MSZP meg az összefosás sem fog senkit sem elszámoltatni. És bűnözők gyülekezete, akik olyan bűnözőket indítanak, mint Kuncze, Bajnai, Gyurcsány azt szerintem nem kellene mosdatni. Szóval a helyedben nem mosdatnám itt őket!
Mint mondtam már a legelején az országot a Fidesz-mszp nagykoalíció irányítja. A többi csak mellébeszélés és parasztvakítás, amit az olyan agymosottak mint te benyeltek mint kacsa a nokedlit.

A Miép meg soha nem nevezték elődjüknek. Nem is belőlük alakult meg a Jobbik. Előbb nézz utána. A Miép pár tízmillióval nem tud elszámolni, de az mszp kormányok meg ezermilliárdokkal. Azért van különbség és a miép sem volt kormányon soha!

2014.02.02. 15:15:02

@bekerült: Az, hogy én mi vagyok vagy minek tartom magam azt hadd döntsem el én. Ha én megadom neked ezt a lehetőséget, akkor ugyanezt elvárom. Én nem döntöm el helyetted mi vagy. Az egy dolog, hogy az összefosással szimpatizálsz, de ettől még a magánügyed minek érzed magad. Innen is látszik mekkora egy dilettáns vagy! Agresszíven vádaskodsz, feltételezel, rágalmazol, majd amikor visszafordul a puskacső hisztizel itt nekem mint egy fürdős kurva, meg játszod a megsértődöttet!

2014.02.02. 15:18:22

@bekerült: Mondja ezt egy dilettáns összefosóhívő, degenerált komcsi, überszuper-demokrata rettegő vagyis te! :D

De látom fel sem fogtad, azt amit Karsaival kapcsolatban mondani akartam. De ebbe inkább bele sem megyek! Úgy is csak a magad butaságát fogod bizonygatni, az meg nem igazán érdekel!

bekerült 2014.02.02. 16:48:39

@ariskerase:

Ja, szidni én is tudlak, de nem alacsonyodok le a szintedre !

Ez jellemző rád !

Amit Karsairól mondani akarsz, ahhoz neked fel kell nőnöd !
Sötét neked az egész téma !

bekerült 2014.02.02. 16:55:07

@ariskerase:

Ha neked az a hisztizés, hogy bebizonyítottam, hogy szégyelled a párttagságod, akkor legyen ez a hisztizés !

Szerinted ez úgy működik, hogy te megmondod, hogy én mit higgyek el és azt nekem kötelező elfogadni.
Ha ezt cáfolni tudom, akkor pedig mindennek elmondasz !
Ez nagyon kevés és átlátszó is egyben !

Ezen már be lehet szarni !

Ezenkívül tudsz még valamit ?

bekerült 2014.02.02. 17:11:57

@ariskerase:

Ha beakarod adni azt a mesét, hogy a FIDESZ nem akarta elszámoltatni az ellenzéket, akkor én azt elhiszem, de akkor te is hidd el, amit én hazudok neked !

Ez így ferr, nem gondolod ?

Akkora hantapantákat írsz, hogy csoda hogy az internet elbírja !

Gondolod nem örült volna Orbán, ha a dutyiba csukathatja Gyurcsányt !
Vagy bármelyiküket !

Ez helyett egyre másra mentik fel őket !
Még Hagyót is felmentették és bebizonyosodott, hogy nem, hogy nokiás doboz, de semmi nem történt !

A vádaskodáson és a besározáson kívül máshoz se értetek !
Ezzel akartok nagyok lenni, de ez viszont kevés az üdvösséghez és nagyon is átlátszó !

A gyűlöletkeltésen kívül mást nem tudtok !
Csak már hinni nem lehet nektek !

Ezzel a nagykoalícióval az a baj, hogy nem igaz és úgy hazugság ahogy van !
A FIDESZ a JOBBIKON kívül senkivel nem barátkozik !

Kérdezd ezt meg a Wittner Mariskátoktól, aki a FIDESZ tagsága ellenére a kebletekre öleltek !
Ő az összekötőtök a FIDESSZEL !
Ezt mindenki tisztán látja, csak te nem és velünk akarod elhitetni az ellenkezőjét !

Csak hát mi nem vesszük be ezt, mert annyira nyilvánvalóan látszik !

Azt írhatnám, hogy egy húron pendültök !
A Horthy mosdatásában is, hogy mást ne írjak !

bekerült 2014.02.02. 18:03:28

@ariskerase:

Úgy látom, hogy neked falra hányt borsó minden érvelés és nem tudod felfogni, hogy miről van szó, de inkább fölfogod, de úgy csinálsz, mint Bodóné, amikor a borárát kérik tőle !

Mindenről beszél, de a lényegről nem !

A múltat próbálod meg te is az ellenzékre fogni és felelőssé tenni érte a maiakat !

Ezt meg is próbálod magyarázni te is mint a Kövér Laci !
Csak magatokra nézvést nem tartjátok ezt valósnak !

Komcsiztok, minden marhaságot összehordtok, hogy gyűlöletet tudjatok kelteni és ebben ki is merül minden tartalékotok !

Csak az a baj, hogy ez vissza is hullik rátok, mert ezeket rólatok is el lehet mondani !

Azok az ESZMÉK ugyanis amit követtek, azok már nagyon ismerősek és ezt nem tudjátok lemosni és letagadni !
Hiába írod tehát, hogy mikor alakult a JOBBIK meg és hol, az az eszme amit követtek már nagyon régi ! Már mások is gyakorolták ezt és ismerjük, hogy hova vezet !
Ezt nem is titkoljátok és a díszes elődeiteket próbáljátok meg ránk tukmálni !
Horthyt, meg a többieket !
Hitlert, Mussolinit, Szálasit csak azért nem nyíltan, mert nagyon kilógna a lóláb !

Ugyan azt lehet tehát rátok is mondani, amikor a nácikról beszélünk meg a nyilasokról, hogy ti vagytok a reinkarnációjuk !

És még ti tartjátok különbnek magatokat !

Ezt már remélem megérted és nem kevered a szezont a fazonnal !

Egy sor kérdésben egyetértetek a FIDESSZEL, az meg veletek !
Hogy nem vesz be benneteket a koalícióba, az csak azért van, mert nem vagytok szalonképesek és nem tárgyalna veletek senki, ha a kormányban lennétek.

Az egész országot páriává tennétek, ha rajtatok múlna !
Ezt szeretnétek és ezt akarjátok !

Ezt azért még a FIDESZ se akarja és ezért tart benneteket távol a hatalomtól.

Ne bennünket szidjál tehát, hanem Orbánt ezért.

Én úgy látom, hogy olyanok vagytok, mint Torgyán apuci !
Ha a kezetekbe adják a hatalmat, azt se tudjátok, hogy mit kezdjetek vele, mert ott már nem elég a handabanda !

Kipukkadnátok mint a léggömb, ahogy Torgyán is tette !

Ehhez már csak az kellene, hogy valaki is rátok szavazzon !
Teljesen felesleges, mert a FIDESZ egyedül is képes tönkre tenni ezt az országot, ti már csak a ráadás vagytok ehhez !

Aki rátok szavaz még azt is megbánja, hogy megszületett, mert becsapjátok és félre viszitek őket !

Szeretnétek ma született báránykának látszani, csak nem vagytok azok !
Nagyon is ismerősek vagytok már ebben az országban és tudjuk, hogy mi következik az eszméitekből !
Nincs új a nap alatt !
Ti is az elődeiteket követitek az eszméiteken keresztül.

A mai baloldal viszont nem ezt teszi.
A maiakról nem lehet ezt elmondani.
Ők megtagadták Sztálint, Kun Bélát és a többit, de ti még mindig éltetitek Horthyt, Prohászka Ottokárt, Vas Albertet és a többit !
Szobrot akartok nekik is !

Ne hasonlítgasd tehát a mai baloldalt hozzátok, mert ez így nem igaz !

Ezt csak azért írod és vezeted le, minden lényeges elemétől megfosztva, hogy a magad igazát bizonyítsd !
Közben egy sor dolgot kihagysz belőle, szándékosan, hogy magad igazát be tud bizonyítani.

Ócska kis hazudozást művelsz itt semmi többet, csak legyen aki ezt el is hiszi nektek !

Amennyiben a terveiteket nem akarjátok megvalósítani, akkor minek kellene rátok szavazni ?
Ha meg meg akarjátok valósítani, akkor meg kár tagadni, hogy mi a szándékotok !

Emberek kiirtás és a kasztrálás !

Ezért szavazzunk rátok ?
Szavazzon rátok a Hanta Boy !

2014.02.03. 13:46:02

@bekerült: Szidni? Én nem szidlak, csak azt csinálom amit te csinálsz, személyeskedem, és sértegetek, te ezt teszed már isten tudja hány comment óta, most meg a legnevetségesebb érvet írod nekem. Úgy teszel, mintha én kezdtelek volna téged szidni, nézd vissza a kommenteet, én eddig nem személyeskedtem, te kezdted. Tudod, megint ott tartunk, hogy nincs érved és utólag próbálasz mindent bemagyarázni. Csak megint nem jött össze! Az azért nevetséges, hogy a válaszommal próbálod alátámasztani a szavaimat. Ez kb olyan, mint amikor valaki azzal érvel, hogy úgy kezdődött a verekedés, hogy ő visszaütött. Most te ezt csinálod!

Ami pedig Karsait illeti! Ja igen igen! Hol melyik pontját cáfoljam meg neked?

Párttagságról annyit nem vagyok párttag, de ezek szerint te párttag vagy? Ugye párttag vagy? Melyik pártnak vagy a tagja, halljuk valld be! Mert, ha én párttag vagyok, akkor te is!

A Fideszről meg a Jobbikról írt elmebeteg eszmefuttatásoddal most nem foglalkozom, az ne ossza az észt nekem, aki egy olyan pártot vagy összefosást támogat, amit egy tömeggyilkos jelen esetben Kun Béla alapított! A Fidesz, hol meg mikor barátkozott a Jobbikkal? Mondj már egy konkrét esetet. Mert az összefosásban ott van fleto, bajnai, és az olyan leszerepelt hulladékok mint kuncze és fodor. Ezt nem lehet tagadni. Ők együtt vannak a nagy összefosásban, de a jobbik hol fog össze a fidesszel? Olvasd már el néha a Jobbikos médiákat, igen csak keményen ostorozza a kormányt. Tehát egy újabb hülyeség amit írtál, aminek nincs semmi alapja. A wittnerezésen kívül többre nem is futja!

Horthyt meg nem kell mosdatni, mert nincs miért, csak a hozzád hasonló szuperdemokraták, akarják félre magyarázni a történelmet, de rossz embernek próbálod, a történettudományt nálad jobban ismerem! Aki pedig mosdat az te vagy, aki előadja, hogy mennyire ártatlan a Gyurcsány, meg Hagyó, akik nem mások mint közönséges bűnözők! Az ő felmentésük is csak egyet bizonyít, hogy mennyire nem veszik komolyan az elszámoltatást.

Az érvelésedről pedig annyit, hogy az érveléshez érvek, bizonyítékok is kellenek, tőled eddig egyet sem hallottam. Egy ócska népszavás linkre futotta eddig. A feltételezés, a rágalmazást, a sértegetést, a hisztizést, meg a jövőbelátás max csak a diliházban minősül érvelésnek, meg úgy látom az összefosásban!

Na ez volt a kedvencem: "Mindenről beszél, de a lényegről nem !" - Pont te beszélsz állandóan mellé, egy konkrét érvet, bizonyítékot nem tudsz, amivel alátámasztanád a mondókádat! Nácizol, fasisztázol, fideszezel, sértegetsz, személyeskedsz, de mire is alapozod? Én leírtam, minden szavadat cáfoltam, bizonyítottam az állításaimat, te csak vádaskodsz és feltételezel, és ugyanazt szajkózod mint a pereces, csak SOHA NEM BIZONYÍTASZ, VAGY CÁFOLSZ! Te erre, eddig nem voltál eddig képes! TEHÁT, HOL VANNAK AZ ÉRVEK?!

A gyűlöletkeltéshez az összefosásnak sem kell a szomszédba mennie!

Komcsizásról pedig annyit, hogy te meg te meg orrba-szájba nácizol! A komcsizásnak van alapja a nácizásnak nincs, mert a Jobbiknak semmi, de semmi köze a nácikhoz. Még azt sem tudod megfogalmazni nekem, hogy mi az hogy náci!

Engem azért nem vesz be a fidesz a koalícióba, mert nem vagyok párt és a választásokon sem szándékozok indulni, de ezt már elmondtam. És miben ért velem egyet a fidesz? És ha lehet ne beszélj többes számban, egyedül írok, egyedül vagyok, nem vagyok párttag nem ülünk itt tízen, hogy neked írjunk!

A hatalmat meg nem szándékozom megszerezni, ez a nagy összefosásnak a célja, akik minden trükkre képesek a hatalomért. Én személy szerint nem foglalkozok a hatalommal! Tehát ez hülyeség, amit írtál!

Ha Marxnak lehet szobra, akkor Horthynak, Prohászka Ottokárnak, Vass - és nem vas - Albertnek miért nem!? Ja amúgy az összefosás, meg Horn Gyulának, meg Károlyi Mihálynak! Az mennyivel is jobb? Mit is tagadtak ők meg, egy pufajkásnak szobrot?

"A maiakról nem lehet ezt elmondani." - Pontosan kik? A libakergető Bajnai, a füves Juhász, a homokos Fodor, a szemkilövető Gyurcsány? Ezek a nagy megújulás? Hahahahaha! Jót röhögtem! Ja és ott van Biszku meg a komcsi nyugdíjasok, hány ellen is tüntettek, hánynak a felelősségre vonását követelték? Mikor ítélték el a kegyetlen szovjet horda embertelen megszállását? Kik is védik a szabadság téren a szovjet emlékművet? Kik nem hozzák nyilvánosságra az ügynöklistákat? Hogy is van ez? Soroljam! Szakítottak a múlttal? Tényleg, nekem nem úgy tűnik!

És még valamit, rám nem kell szavaznod, mert a választásokon a pártokra és a jelöltekre kell szavazni! Tehát már megint mellébeszélsz, nekem nincs programom, veled ellentétben pedig nem vagyok párttag! És mindenki szavazzon arra, akire akar! Amiket állítasz a Jobbikról nem igaz, két dolgot ragadsz ki, és azt próbálod félremagyarázni. BŰNÖZŐK SORSA NEM ÉRDEKEL, TE MÁR MEGINT EZEKET SAJNÁLOD! OLVASD EL PONTOSAN AZT A TERVET VAGY PROGRAMOT!Ja és mondtam már, nincs olyan hogy ti! Én vagyok, meg te, ha te párttag vagy akkor közöld, mert eddig erre sem voltál képes!

2014.02.03. 13:49:09

@bekerült: És miért is kellene szavaznom a nagy kamuösszefosásra? Na halljam, sorold az érveket! Hagyjuk a mellébeszélést?

És pontosan mi maradt ki a Kun Bélás vonalból, mondjad? Mert azt elfelejtetted, vagy inkább nem tudsz olyat mondani!

bekerült 2014.02.03. 17:09:24

@ariskerase:

Ne szavazz te senkire, jobban jársz !
Ha jót nem tudsz tenni, akkor rosszat ne tegyél!
Hogy mi maradt ki a Kun Béla vonalból ?

Azt te tudod !

Te erőlteted ezt annyira nem én .

Nekem, nekünk semmi közünk a múltban hibákat elkövetőkhöz.
Ezt ti is így gondoljátok, csak kizárólag magatokra értitek !

Ez a lényeg és semmi több !

Ti vígan komcsizhattok, de mi fogjuk be a szánkat és ne nácizgassunk !

Így gondolod, ugye ?

Ahogy Móriczka elképzeli !

bekerült 2014.02.03. 17:38:00

@ariskerase:

Na,és ez a sok zagyvaság amit itt összehordasz !

Nem mondom, fröcsög belőled a düh és a gyűlölet.

Vedd vissza magad !

Ha nem találod meg az írásaimban a lényeget, akkor kár is neked mit írni.

Engem vádolsz történelem hamisítással, miközben te műveled azt !

Dicséred Horthyt, meg a haverjait, közben tiltakozol, hogy nácinak tartanak.

Azzal, hogy letagadsz bűnöket és megmásítod a történelmet, attól még a tény az tény, marad !

Nem írok én neked semmit , mert úgyis hiába !
Egyszerűen letagadod és azt mondsz rá amit akarsz !

Nincs kivel vitatkozni !

Százszor elmagyaráztam, hogy az eszmeiséged az ami taggá minősít és odatartozónak tüntet fel a nácikhoz !
Erre most is csak azt magyarázod, hogy te egyedül vagy !
Egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy magad sorolod be magadat a nézeteiddel !

Legközelebb kevesebbet és értelmesebbet írjál !
Legfőképpen a valóságot !

Keversz, kavarsz minden marhaságot, csak magad körül nem nézel körbe sehol !
Ti miben vagytok újak ?

A bukott Vona Gáborban, vagy a többszörösen bukott Orbán Viktorban ?

Annyit elloptak már ebből az országból, hogy az egész családjuk élete nem lesz elég ezt helyrehozni !

Teljesen tönkre teszitek ezt az országot és még ti tartjátok magatokat magyarnak !

Mást se tudtok, csak gyűlöletet kelteni és másokat okolni a saját bűneitekért !

Ócska kis senkik vagytok !
Kár rátok pazarolni az energiát, csak a hülyeség jön ki a szátokból !

Kérdezd meg Orbán Viktort azokról a dolgokról amit tőlem követelsz, mert ő az oka annak, hogy nem hozzák nyilvánosságra az ügynöklistákat !

Az emlékmű eltávolítását is tőle kérheted, meg a Putyinnal való csókolózást is !
Mindjárt megtudod akkor, hogy mi a helyzet !

Ez is rávilágít, arra, hogy milyen balfácán vagy, még azt se tudod, hogy honnan fúj a szél és azokat vádolod az oroszokkal való közösködéssel, akiknek ehhez semmi közük !

Orbán szeretne az oroszok barátja lenni és a baltás gyilkosoké !

Neki címezd a kérdéseidet, ne pedig Gyurcsányékat vádold !

Úgy látszik, hogy rossz a szemed és azért látol félre, mert úgy gondolod, hogy kilőtt szeműnek így kell látni !

Elferdült egy gondolkodásod van, ráadásul szelektív !

Te már így vesztél és kár is erőlködnöd !
Még a végén te fosol be a nagy összefosás helyett !

2014.02.04. 19:48:28

@bekerült: Látom a kérdésre nem tudtál válaszolni. PONTOSAN MI A HÜLYESÉG? GYERÜNK CÁFOLD MEG, DE NEM TUDOD!

Én levezettem neked, hogy mi a kapcsolat Kun Béla és az MSZP között, te azt mondtad, hogy pár dolgot kihagytam, rákérdeztem, hogy pontosan mi az, amit kihagytam, most meg terelsz! Akkor válaszolj, pontosan mi maradt ki? És hogy szakítottak? Horn Gyulának emlékművet, védik az őskomcsik nyugdíját, falaznak az ügynököknek, védik a szovjet megszállók emlékművét. Ja és ha már náci és fasiszta? 2006-ban ki is volt aki kilövette az emberek szemét, aki a Magyar Rádió udvarán térdepeltette a megbilincselt tiltakozókat, akik szemet hunytak afelett hogy a rendőrök azonosító nélkül mennek az utcára, tiltott eszközöket - vipera - használnak, és sorolhatnám a rengeteg túlkapást! Ez a nagy demokrácia ez a nagy összefosás? Most se kaptunk tőled választ, mert nem tudsz válaszolni. Ja tudom ez is orbán bűne hiszen akkor is ő volt miniszterelnök, na ne viccelj. Te olyan hülye vagy mint az összes balos, úgy teszetek, mintha 2010 előtt itt egy tejjel mézzel folyó kánaán lett volna, és mindenki dúskált a földi javakban, de én nem emlékszem ilyenre, akkor is szívtunk a sokadik megszorítás miatt és nem kevesebb hanem több lett az államadósság. És ha dühös vagyok, van miért kiloptak mindent a zsebünkből, most meg játsszák itt a hőst meg a megváltót!

Ami pedig a Jobbikot illeti, sokszor elmondtam most is, nincs olyan hogy ti, én nem vagyok a Jobbik, sem a párt tagja, nem voltam, nem vagyok és nem is kívánok tagja lenni. Pusztán szimpatizálok vele. Ha valamivel nem értesz egyet a Jobbik programjával azt ne rajtam kérd számon, én max csak a véleményemet fogom elmondani. Sőt még csak nem is kell mindenben egyet értenem velük. Történetesen a kasztrálást, meg a halálbüntetést én személy szerint nem támogatom, az pazarlás, viszont az önfenntartó börtönöket és a kényszermunkát igen! Aki életfogytos az dolgozza le, a legkeményebb fizikai munkával a tartozását a társadalommal szemben. És erre találunk példát pl. pont az Egyesült Államokban!

Orbánra szarok, de megjegyzem, hogy Gyurcsány is szaladt 2006-ban Putyinhoz, sőt még vendégül is látta! Most hirtelen Putyin a főellenség a baloldalon, de ne felejtsd el, hogy otthon a gáz amivel te is fűtesz az oroszoktól jön, nem az euból és a benzin amivel az autók mennek szintén orosz olajból van. De mindegy, szidd őket nyugodtan, majd mikor hatalomra kerül az összefosás, ő lesz az első aki kimegy és kinyalja Putyin seggét sőt még könyörögni is fog, hogy többször megtegye. Ami pedig az emlékművet illeti, az már 70 éve ott van, szóval most azt állítod, hogy az összefosás el fogja távolítani?

Ami pedig Horthyt illeti, te vagy aki a történelmet hamisítod, ő annak idején üldözte igen keményen a nyilasokat pl. De annyira hamisítok, hogy még fel sem tudod sorolni, hogy pontosan miben is vétkes Horthy azért nem mert fogalmad sincs a történettudományról. Csak a balos propagandát tolod. De sorold fel pontosan mi volt Horthy bűne, mivel követte el a nagy bűnöket, milyen rendelkezéseket adott ki? Gyerünk sorold!

A nácik Németországban voltak, a fasiszták Olaszországban Magyarországon HUNGARIZMUS VOLT! Ez viszont 1945-ben megszűnt. A többi csak mellébeszélés.

És ha már korrupció:
kuruc.info/r/53/123532/

ja és akkor a legfrissebb:
alfahir.hu/ime_a_szazmilliokat_rejtegeto_mszp_s_politikus

Simon László!

Szóval, ki is tette tönkre az országot? Itt a válaszom! :D :D :D

AZ ÍRÁSAIDDAL MEG AZ A BAJ, HOGY PONT A LÉNYEG HIÁNYZIK BELŐLE, CSAK GYŰLÖLKÖDSZ, SZEMÉLYESKEDSZ ÉS SÉRTEGETSZ! VÁLASZOLNI VISZONT SOHA, DE SOHA SEMMIRE NEM TUSZ, MINDIG CSAK TERELSZ, DE KONKRÉTAN SEMMIRE SEM VÁLASZOLSZ, AZÉRT NEM MERT NEM TUDSZ.

Az meg nevetséges, hogy vitáról beszélsz, a vitához két ember kell érvek, b izonyítékok, viszont te csak személyeskedsz konkrétan soha nem tudsz semmire sem válaszolni. Mármegint Orbánozol, lehet hogy bukik, bukjon, egyszer biztosan, de aki nem fog megint választást nyerni az a szaros összefogásod és már hullanak is mint a legyek! Na ennyit rólatok!

ÉN VELED ELLENTÉTBEN MINDEN ÁLLÍTÁSOMAT ALÁT TUDOK TÁMASZTANI, BÁRMIKOR, TE MEG EGYET SEM TUDSZ! CSAK BREKEGSZ ÖSSZE-VISSZA. VALLJUK MEG EGY TAKNYOS KIS TIZENÉVES AGYMOSOTT HÜLYE VAG, NINCS RÁD IDŐM, TOLD A BAROMSÁGAIDAT MÁSNAK!

Te egy dologért nem akarsz velem vitatkozni az pedig az, hogy eddig mindent buktál, minden szavadat megcáfoltam, és semmivel sem tudod alátámasztani a baromságait.

Elmondhatod százszor hogy baromságot írok, de a miértre eddig sem kaptam választ!

bekerült 2014.02.05. 09:28:36

@ariskerase:

Na, megint jössz a süket dumával !

Én cáfoljak meg nyilvánvaló dolgokat, amit te sem tagadsz, sőt még dicsekszel is vele !

Ócska kis nácik vagytok semmi több !

Ez a bizonyíték a hülyeségetekre !

Mert nem tanultok semmiből !
Nektek újra azok kellenek akik már régen leszerepeltek a történelemben és nem csak itthon, de külföldön is lejáratták magukat !

Erre kérsz bizonyítékot !
Nézd át a történelmet és ne csak Kun Bélákat lássál, hanem Horthyt, meg a csatlósait is !

És még te jössz a múlttal, amikor olyan embereket ajnároztok, akik el lettek ítélve a múltbeli tevékenységeik miatt, nem csak itthon, hanem külföldön is !

Kirekesztők, antiszemiták és gyűlöletkeltők vagytok !

Nem tudtok mást , mint az acsarkodást és a mások szidalmazását !
Állandóan harcolnotok kell, hogy rátok figyeljenek, egyébként a kutya se törődne veletek !

Horn Gyula emlékművével nincs semmi baj és sokat köszönhettek neki ti is !
Ő már a rendszerváltás utáni miniszterelnökök közé került és a rendszerváltáskor betöltött szerepét is elismerik mindenhol !

Kihez akarod te hasonlítani Horn Gyulát ?
Orbán Viktorhoz, vagy Vona Gáborhoz ?

Na ne röhögtess ki magad !

A szovjet emlékmű a nemzetközi szerződés alapján lett felállítva és ezt nem lehet megváltoztatni még a JOBBIK kérésére sem !

Pláne azért, mert ti Hitlert szeretnétek éltetni a szovjetek helyett !

Úgy látszik, hogy ti újra szeretnétek játszani a II. világháborút !

Elmentek nektek otthonról !

Na, és 2006 !
Nem tudom, hogy kik hugyozták körbe a Kossuth teret ?
Kik randalíroztak és ütköztek meg a rendőrökkel, direkt provokálva őket ?
Kik mentek harckocsival a rendőrök ellen és kik akartak egy demokratikusan megválasztott kormány ellen harcolni !

Ha máshol történt volna ilyesmi, akkor már régen a sitten írhatnád ezeket a sorokat te is és a többi agresszív majom is !

Több rendőr sérült meg, mint rendbontó és mégis nektek van akkora pofátok, mintha halomra lőttek volna benneteket !

Ez nem jött össze, írjál másról. mert ezt senki nem hiszi el neked !

Arról nem tehetünk, hogy a 2010 előtti jobboldali kormányok csak az ország tönkre tételét tudták megoldani és elég volt azokat helyre billenteni, mint majd most Orbánék után kell megint ezt megtenni !

Hiába, a jobboldal már csak ilyen !

Ráront a nemzetére, amint hatalomra kerül !

Ti se vagytok egy cseppet se különbek !
Jobb benneteket távol tartani minden hatalomtól, mert annyit se értetek a dolgokhoz, mint a tyúk az ABC-hez !

Ezeket támaszd alá és ne kukorékolj össze minden marhaságot !

Fals dolgokat én is hozhatnék fel nektek is, de unom a hülyeségeidet és a ferde látásodat !

Te nem is vitatkozol, hanem elvárod, hogy mindenki bevegye amit te mondasz, aminek a fele se igaz !

Baromságokat írsz és ezt nem kell magyarázni, elég, ha olvasnak téged !

Én is csak azért beszéltetlek, hogy írd le csak azokat a hülyeségeket amik benned vannak, hagy lássa mindenki, hogy kik vagytok !

Na, csá !

2014.02.06. 20:51:16

@bekerült: Látom a lényegre megint nem válaszoltál, akkor felfrissítem a memóriádat. Mi is van Simon Gáborral? Jóhiszeműen tévedett, kb 12 szer? mert 2002 óta képviselő és valamiért, elfelejtette megemlíteni, hogy egy osztrák bankban rejteget 240 milliót, ha egy félmilliós államkötvény lenne, amit elfelejtett feltüntetni, azt megérteném, de 240 milliót, elfelejteni, azt azért nehezen felejt el az ember! Ebben pontosan mi a marhaság? És ki az a ti, arra még mindig nem válaszoltál!

És mi van Józsa István 6 milliárdjával? Vagy az is ok? Mit kapna ezért tőled mondjuk Vona Gábor? Vagy bármelyik jobbikos?

Apropó körbehugyozás, már vártam mikor jössz ezzel elő, 2012. január 2-án az operánál a baloldali csőcselék tüntetett az alkotmány ellen, nem egy embert "jóravaló" balost láttam a közterületen hugyozni. De tovább, a kunigundát is sikerült körbehúgyozni a a navarróéknak és balos támogatóiknak sőt még körbe is szarták. Balosoknak lehet körbehugyozni, hogy is van ez? Hogy is van ez? Provokátorok, ja igen én ott voltam, és fura de egy tucat balos ismerősömmel összefutottam és mikor megkérdeztem miért tüntetnek fleto ellen, annyi volt a válasz, hogy csak a balhé miatt vannak itt. És láttam már balos aktivistákat antiszemita röplapokat osztogatni, szóval hogy is van ez?

És lehet, hogy sitten lennék más országban, de egy normális országban akkor sem vernének agyon egy közintézmény udvarán, mivel azt alkotmány tiltja, mint ahogy nálunk is tilos az embertelen bánásmód, a bűnösséget pedig bíróságnak kell kimondani, vagy tévednék? Mert az mszpés bűnözőknél ezzelérveltél? Vagyis aki tiltakozik, azt félholtra kell verni és nem jár neki a tisztességes tárgyalás, míg aki 240 milliót meg milliárdot csal és lop, azt bíróságnak kell bizonyítani?! Fura egy világban élsz te!

És még valamit 2006-ban nem a Jobbik tüntettet, hanem egy sor csoport és szervezet, ebből csak az egyik a Jobbik!

Egy törvényesen megválasztott kormány? Ezt hagyjuk, akik hazudtak és ahelyett hogy lemondtak volna, mert más normális országban így működik csak azért sem mondott le, és csodálkoztak 2010-en! Gyurcsányt simán felvehetné a fidesz tiszteletbeli tagjává, mert többet tett tesz a fidesz győzelméért mint az összes fidesz aktivista együttvéve!

Ja és még valamit, a fidesszel mondtam már ne moss össze, semmi közöm hozzájuk, minden áron a fideszről akarsz vitázni velem, de nem vagyok fideszes, szóval vitatkozz velük!

Ja és ha már rasszizmus, pont jókor hoztad fel a témát, kiknek az aktivistáit is támadták meg csepelen? Ilyenkor hol a demokratikus ellenzék? Miért nem vonul fel, miért nem tiltakozik? bezzeg ha egy fideszesre vagy mszpésre csúnyán nézne valaki, már new yorkban tüntetés lenne és minden média ezzel foglalkozna! Szóval egy cigány az lehet rasszista?

Ami pedig a marhaságot illeti most sem hallottunk tőled egy cáfolatot, csak a sablonos szövegedet ismételgeted semmi konkrétum, semmi érv, semmi bizonyíték, semmi cáfolat, mondhatod hogy marhaság, csak nem cáfolsz!

Azt mondod szelektív vagyok, de ezek szerint te is, mert horn gyula nem csak miniszterelnök volt - most hirtelen hogy véded - hanem egy mocskos pufajkás, aki embereket ütött vágott! De ezzel is minden rendben van! Most hol van áder jános, miért nem tesz látogatást az áldozatnál?

Ami pedig a rendszerváltást illeti, abban horn gyulának max csak szimbolikus szerepe volt, aminek nem volt sok köze az eseményekhez, az egy dolog, hogy utána felfújták. Olvass utána a történelemben, az egészt gorbacsovnak köszönhetjük, mivel az oroszoknak nem érte meg tovább fenntartani a megszállást kelet-európaba ezért feladták, és kivonultak, ennyi történt és a magára hagyott országokban egyből megindult a kommunista rendszer bomlása, mivel azt csak a szovjet fegyverek voltak képesek életben tartani! Ennyi történt, volt egy két ügyeskedő, akinek hirtelen nagy lett a szája, ha gorbacsov bekeményített volna mint sztálin akkor a te imádott horn gyulád lapított volna mint szar a fűben és bárkit agyon lőtt volna, mint ahogy 1956-ban! ilyeneket kell tisztelnem? tömeggyilkosokat?

És ha én baromságokat, meg hülyeségeket írok, akkor miért nem cáfolod egy sorom sem? Még horhyra sem tudsz semmit mondani, egy bíróság sem ítélte el, vagyis amíg nem mondják ki a bűnösségét nem bűnös! NÉZZ UTÁNA A TÖRTÉNELEMNEK! SENKI NEM AKAR HÁBORÚT, DE A HAZUGSÁGBÓL, MEG A HOLOKAMUBÓL SEM KÉR SENKI! NA ITT BE IS FEJEZTEM VELED, IRHATSZ GYALÁZKODÓ VÁLASZT, DE MÉG CSAK EL SEM FOGOM OLVASNI. A sixeol@indamail.hu címre írhatsz ide nem, mert nem érdekel! üdv légy jól és nyald tovább a nemzet sírásóinak és hóhérainak a seggét!

bekerült 2014.02.07. 12:40:08

@ariskerase:

Hogy mi van Simon Gáborral ?

Kitaláltatok egy sztorit és most ezt szajkózzátok, hogy ne kelljen azzal szembesülni, hogy HAZAÁRULÓK lettetek !

Eladtátok Magyarországot az Oroszoknak !
Meg kell nézni, hogy mit csináltak most Szocsiban is, az olimpiát hogyan készítették el !
Majd így fogják a Paksi bővítést is végrehajtani !
Bennünket meg eladtatok nekik 100 évre !
Ezért kár volt Orbán Viktornak elmondani a beszédét a rendszerváltáskor !

Még mielőtt ezt magatoktól elhárítanád, elárulom, hogy a JOBBIK teljes egészében egyetért ebben a kérdésben is Orbán Viktorral, meg a többiben is !
Az csak álca, hogy ti Viktor ellenesek vagytok !

Végül, hogy a sztori miért sztori !

Van ugyanis a képviselői vagyonbevallás, amin már a kezdetektől csak röhögni lehet !
A képviselőknek ugyanis eszük ágában se volt eddig se beírni a valóságot !
Azt beszélik pl., hogy Orbán Viktornak 400 MILLIÁRD értékű vagyona van !
Ehhez képest amit bevall, az szóra sem érdemes !
A többiek is ezt teszik !

Erre lehet sztorikat építeni, de minek ?
Most szükség volt egyre, hogy ne Paksról beszéljenek !

Ettől függetlenül jogos az MSZP szigora és a Simon fenéken rúgása !

A helyetekben azonban én nem nagyon örülnék, mert akinek vaj van a fején, az ne nagyon ugráljon !
Fognak még itt kiderülni dolgok, nem is olyan sokára !

A Józsa 6 milliárdját szóba se kellene hoznod, mert az tiszta ügy.
Egyrészt nem a Józsáé, hanem a Józsa volt cégéé és ráadásul egy több évre eső elszámolás összege !

Persze tüntetett 2006-ban a Fradi is meg a többi jól megfizetett csőcselék, meg Budaházy, meg a többi magyarkodó, veletek együtt !

És miért tüntettek?
Mert nem mondott le a kormány ?
Meg volt a többsége a parlamentben !
Bizalmi szavazást is kért maga ellen és megkapta a bizalmat !
Miért mondott volna akkor le ?

Szeretnéd minél jobban besározni még Gyurcsányt, semmi többet nem akarsz, hátha valaki még komolyan is vesz benneteket !

Ja, és persze neked a FIDESZ az smafu, csak amikor a paksi téma van, meg a többi, akkor vagytok egységesek !
Különben azt a látszatot kell felmutatni, hogy ti külön vagytok !
Tudom és megértem, ez a ti politikátok !
Különben egyetértetek egy sor kérdésben és velük is szavaztok, de a közvélemény előtt azt kell mondani, hogy ti ellenségek vagytok !

Meg ahogy Móriczka elképzeli és beveszi !

Ha a cigányokkal nektek bajotok van azt ne keverd össze a rasszizmussal !
Ti állandóan provokáljátok őket és ne csodálkozzatok, ha orrba lesztek verve !
Kevesebb hőbörgéssel többre mennétek !

Ez is egy tény és érv !
Ha ezt hiányolod !
Te sem teszel mást, mint, hogy felsorolod az általad vélt sérelmeket és hiányosságokat.

Ilyet lehetne napestig sorolni, de értelmetlen és nem vezet sehova.
Én csak az ellentmondásaitokra hívom fel a figyelmed, mert ezek is TÉNYEK !

Horn Gyulát úgy választották meg miniszterelnöknek, hogy tudták róla, hogy mi volt !
Úgy kapott kitüntetéseket a rendszerváltásért, a nyugati országoktól, hogy mindent tudtak róla és érdemesnek tartották rá !
Csak, ti nem tudjátok ezt értékelni, de hát mit lehet várni tőletek ?
Annyi ítélő képesség nem szorult belétek, mint egy mákszem !

Nektek Horthy kell, meg Vass Albert, meg Nyírő, hogy tudjátok, hogy hova tartoztok !
Na ez mutatja meg, hogy kik vagytok valójában !

Mentsen meg a jó isten mindenkit az ilyen vadbarmoktól , akik még a sajátjaikat is a vágóhídra viszik, meg kasztrálják !
Mert az is benne van ebben, hogy ti mondjátok meg, hogy kit kell ELINTÉZNI !
Ma a bűnözőket, meg a pedofilokat, holnap meg a zsidókat, cigányokat, meg a baloldaliakat.
Később meg akinek van kalapja, vagy akinek nincs !

Hogy kinek milyen érdeme van a rendszerváltásban, azt nem tőled fogom megtudni !
Én ugyanis már éltem akkor és részese voltam ennek !
Engem nem tudsz becsapni ebben a témában és pontosan tudom, hogy kinek milyen szerepe volt ebben !

Ami 56-ot illeti.
56-ban senki nem akart mást, mint szocializmust, csak másként !
Ezért lehetett 1957-ben milliós gyűlése Kádár Jánosnak ! Mert ezt várták el akkor tőle !
Lehet, hogy voltak akik ezt másként gondolták, de azok igen kevesen voltak és hiú ábrándokat nem volt értelme követni !

Horn Gyuláék a rendszerváltáskor elmentek addig amíg lehetett és nekik köszönhető a rendszerváltás !
Ésszel csinálták és nem reszkíroztak !
Jól mérték fel a lehetőségeiket, ráadásul meg is valósították.
Mert voltak ellenségeik, itthon is és külföldön is !
Ők győztek és sikerrel jártak !
Csak ti most ezt másként szeretnétek látni !

Hogy is mondta egykor Antal ?
"Teccetek volna forradalmat csinálni" !

Csak akkor még lapítottatok mint aki beszart !
Most nagy a pofátok, amikor más kikaparta a gesztenyét nektek, hogy pofázhassatok !
Most nagy a szátok és mindent lehánytok a nagy buzgalmatokban, hogy ti nagyobbnak látszódjatok !
Ez a cáfolat kedves nem FIDESZES és nem JOBBIKOS kamuzó és hazudozó kis senkiházi írogató !
Teljesen mindegy hogy olvasod vagy nem olvasod, de ez az igazság !

2014.02.07. 14:50:29

@bekerült: Mint, ahogy az előző kommentenben írtam a továbbiakban nem érdekel, hogy mit brekegsz, sőt el sem olvasom, mint mondtam, amit ide hánytál. Ha a jövőben válaszolni, kérdezni vagy vitázni akarsz azt a megadott emailcímen megteheted: sixeol@indamail.hu odaírjál emailben folyttathatjuk, itt viszont befejeztem, nem vagyok vevő a gusztustalanságaidra, az alpári, bunkó infantilis stílusodra, a mellébeszéléseidre, a fogyatékos megjegyzéseidre, a baromságaidra, hülyeségeidre. Megvolt a lehetőséged, hogy cáfolj, alátámassz vagy bizonyíts az állításaidat, nem tetted meg, csak az unalomig ismételted a sablonjaidat, hogy fidesz, meg orbán, meg fidesz meg mindenki hülye, csak az összefosás nem az!
süti beállítások módosítása