HTML doboz

Hajrá Magyarország! Hajrá Bajnai!

2014.01.15. 16:30 Helo Roland

Miért félrevezető a Gyurcsány-jelenség? 3. rész

gyurcsany2.jpg

Szóval az van, hogy Feri igazából azalatt a két fél ciklus alatt semmi maradandót nem alkotott.

Tudom, a gyurcsányisták most levegőkapkodva ordítanak, de majd ha lenyugszanak, ők is rájönnek.

Babakötvény? Szentisten... Vizitdíj? Az egyetlen, aminek lett volna értelme, de szét is lőtte az ellenzéke egy pillanat alatt. Száz lépés? Nevetségesebb, mint a Hagyó-féle túrázás, mert az legalább sport volt, ez, a Feri-féle kamupolitizálás bruttó szószátyárkodás.

És akkor az egész politikai inaktívumnak a csúcsán ott csücsül a 20%-os ÁFA. A csupa nagybetűs FERIÖTLET. Hű. Ez aztán a progresszív, európai, középbaloldai politikai termék!

Az egész gyurcsányizmus tulajdonképpen sikítozás vákuumban, ami fizikailag valószínűleg egy rendkívül kellemetlen élmény.

Hajrá Magyarország, hajrá Bajnai!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenbajnai.blog.hu/api/trackback/id/tr655753688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigfoszer Attila 2014.01.16. 11:17:52

Szerencsétlen Roland! Akkor kezdjük. Mondj valami olyant amit a Gyurcsányról, mint negatív emberről tudsz mondani. De ne gyere most a "hazudtunk" dumával, mert gondolom, ha valóban értelmes vagy, akkor talán az egy órás beszédből nem csak ezeket a szavakat jegyezted meg. Akkor gondolom a beszéd teljes tartalmát értelmezni is tudod.
Akkor beszéljünk a Bajnairól. Ki ez a Bajnai? miért gondolod, hogy ő jó politikus? Ja? Azért, mert egy évet végig tudott úgy kormányozni, hogy az akkori kormány félve attól, hogy idő előtti választások lesznek, ha nem azt teszik amit a Bajnai mond? Mert tudod, csak ezért volt képes kormányozni! Tudod, ha a Gyurcsány akkor nem lemond, hanem a kormányt mondatja le, és kiírat új parlamenti választásokat, akkor az akkori MSZP-SZDSZ egy picit beszart volna, és inkább békén hagyta volna azt amit a Gyurcsány elgondolt. 2006.-tól, a beszéd után, már nem a Gyurcsány kormányzott, mert ezt érdembe már nem tudta megtenni, mert a sértődött tolvaj társai, rendre alá pakoltak. Mi lett volna a Bajnaival, ha őt sem hagyták volna? Már egy hét után belehalt volna.
Na akkor menjünk vissza a Gyurcsányhoz. Hogy is működik valójában egy rendszer vezetése. Nézzük.
Elmegyek egy munkahelyre mondjuk szállítási osztáj vezetőnek. Mit fogok én tudni arról a vállalatról. Mit tudok róla? Belelátok a teljes működésébe? Na persze, hogy nem. Csak azt a területet leszek képes átlátni, amire kihatásom van. De mi lesz akkor, ha kineveznek vezérigazgatónak? Látni fogom már más nap, hogy miként működik az egész vállalat? Tudni fogom, hogy a bérelszámoláson a Gizikének milyen rigolyái vannak? Tudni fogom, hogy a Laci bácsi szeret lopkodni az anyagellátásban? Tudom, ti ökrök ezt gondoljátok? Hát segítek. Évek kellenek ahhoz, hogy valaki átlássa az egész működését és nincs ez másként az ország miniszterelnökével sem. Kellett neki 1-1.5 év, hogy rálásson bizonyos dolgokra, és megtudja, hol mi folyik. A 2006.-os beszéd, pont ezt mutatta meg, hogy már átlátja és ez ellen lép fel. 2006.-ban mondta azt, hogy 4 évig hazudtunk. Igen, de elgondolkodott valaki ezen a mondaton, hogy ez kiről, miről szól? Mert ugye a Gyurcsány nem beszélhetett magáról úgy, hogy négy év. Hiszen 2004.-ben mérettette meg magát a miniszterelnökségi székért a Kiss Péterrel együtt.
De akkor kérdezem a cikk írót. Mitől is jobb a Bajnai, a Gyurcsánytól? Attól, hogy a Bajnai válasz utat adott az akkori kormánynak, hogy hagyják békén majd dolgozni, mert különben nem vállalja el? Mi lett volna ha ilyen ultimátumot adott volna akkor a Gyurcsány, és ez alapján időközi parlamenti választásokat kellett volna kiírni? Kedves cikk író. lehet válaszolni!
süti beállítások módosítása