HTML doboz

Hajrá Magyarország! Hajrá Bajnai!

2014.01.15. 19:00 Helo Roland

Mit köszönhetünk Gyurcsánynak?

Átvettük, hogy Gyurcsány mennyire nem tett hozzá semmit Magyarország fejlődéséhez. De valamit mégis csinált. Mi volt az?

gyurcsany.jpg

Hát először is neki köszönhetjük a magyar nácizmus feltámasztását, a Gárdát, a Jobbikot, a náciveszélyt.

Aztán neki köszönhetjük azt, hogy a civil tiltakozási formákat, a tüntetéseket, a petíciókat a magyar politika soha többé nem fogja komolyan venni.

Neki köszönhetjük azt a politikai stratégiát is, hogy ha egy politikus hibázik, akkor lehet nem lemondani: ki kell rúgni a portást, aki átvette a hibáról szóló táviratot, és mehetünk tovább.

Neki köszönhetjük a kötelesbeszéd-kampánytechnológiát: "légyszi Ancsi ne a mondat elején indítsd a kazit a főnöknek, kösziszépen, szupcsivagy". Kövér amúgy teljesen adekvát beszédét (ami persze jottányit sem változtat a róla kialakított rendkívül negatív megítélésünkön) így lehetett a kevéssé trükkös előjelváltoztatással arra használni, hogy a baloldali szavazók ijedős csoportjára még jobban ráijesszenek.

Neki köszönhetjük azt a szupercinizmust, ami a kilencvenes évek cinizmusát váltotta a kétezres években. Neki köszönhetjük a semmittevő, levegőbe beszélő miniszterelnök képét, neki köszönhetjük az eredményességről, sikerről pofázó sikertelen politikus stratégiáját.

Ő Kelet-Európa Tony Blairje, aki ugyanúgy semmit sem csinált, csak hamarabb megbukott.

Hajrá Magyarország, hajrá Bajnai!

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenbajnai.blog.hu/api/trackback/id/tr915753702

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.01.16. 11:39:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balt 2014.01.16. 09:05:19

Ej jó poszt, bár kissé rövid. Belefért volna 2006 minden értelemben és évszakban, bizonyos lélektani és családi háttér, szocializáció, baráti és üzleti kör (utóbbi 4-5 tételben számos átfedés van Bajnaival) stb.

Vidéki 2014.01.19. 08:47:35

„Egy elefánt hogyha téved, ha téved,

Hű de nagyot téved egy elefánt”

Helo Roland még nagyobbat téved, mikor ezt gondolja:

„(Gyurcsánynak) köszönhetjük a magyar nácizmus feltámasztását, a Gárdát, a Jobbikot, a náciveszélyt.”

Vannak olyan külső és belső erők, amelyeknek érdekében áll Magyarország lejáratása, megbélyegzése "Bűnös Nemzetként".

Ezeknek jelenik meg beteges látomásaiban Magyarország a rasszizmus antiszemitizmus, fasizmus és az újnácizmus darázsfészkeként.
Ezért csaknem 70 évvel a fasizmus teljes leverése után, mindenütt fasisztákat, újnyilasokat, nácikat stb. látnak és láttatnak Magyarországon.

Számura kifizetődő annak a téveszmének általános elterjesztése,
miszerint Magyarország csaknem 70 évvel a nácizmus totális veresége után is napjainkban egy náci ország, amelytől Európának rettegnie kell.

A megélhetési antifasiszták villoghatnak azzal, hogy külföldön Magyarországot a rasszizmus antiszemitizmus, fasizmus és az újnácizmus darázsfészkeként festik le.
Napjaink balliberális propagandistái csaknem 70 évvel a fasizmus teljes leverése után, mindenütt fasisztákat, újnyilasokat, nácikat stb. látnak és láttatnak Magyarországon.

Ennek hangoztatására idomították be őket.

Sok „külföldi orgánum” nyugaton is úgy működik, mint a szarvasmarhák kettős gyomra, amivel benyelik a kizárólag növényi eredetű takarmányt, majd felböfögik, mint általában a kérődző haszonállatok.

Gyomruk csak speciális takarmányt fogad be Magyarországgal kapcsolatban: csak azt az ócska propagandát, amit Konrád György féle alakok tesznek eléjük a jászolba.

Ez az alávaló propaganda még az EU parlamentben is működött.

Például:

Ha az úgynevezett „Szabad Sajtó” annyira szabad,
hogy akármilyen szemenszedett hazugságot olvasói elé tálalhat
és az újságírók arcán olyan vastag a bőr, hogy semmitől sem képesek elpirulni,
akkor azt is bemutathatja üres első lapoldalával és a nagybetűs „CENSORED” felirattal, hogy őt cenzurázták, holott valójában nem cenzurázták.

Ezt az újságot leragasztott szájú EU parlamenti képviselők s parlamentben bemutatott színielőadás keretében bizonyítékként mutathatják be.

Ez olyan erős bizonyítéknak számít a „művelt nyugaton”, hogy muszáj hasra esniük az erős bizonyíték előtt.

Ezt a magyar újságot leragasztott szájú EU parlamenti képviselők s parlamentben bemutatott színielőadás keretében bizonyítékként mutathatták be.

Ebből a színielőadásból egyszerű lelkek is világosan megérhették, hogy Magyarországon a sajtószabadság megszűnt.

Milyen díszítő jelzőt kellene használni ilyen "Szabad Sajtós" újságírók jellemzésére?

Milyen díszítő jelzőt kellene használni ilyen csalárd módon agitáló EU parlamenti képviselők jellemzésére?
süti beállítások módosítása