HTML doboz

Hajrá Magyarország! Hajrá Bajnai!

2014.01.16. 17:33 Helo Roland

A Schiffer-szindróma

Több idióta posztolgat Schiffer-ügyben.

Azért nem írok LMP-t, mert egy párt az egy közösség, ezzel szemben Schifi meg egy egyszemélyes intézmény.

(De ebbe most had ne vesszek el!)

CLAUDIA-SCHIFFER-nude-6.jpg

Szóval a tárgyra visszatérve.

A lényeg: sokan írogatnak arról, hogy a Bajnai-Satöbbiek összefogás Schifi malmára hajtja a vizet. 

Nos, az igazság ebből a hülyeség-cunamiból nyilván annyi, hogy Mesti és Gyurcsi, ez a két felkészült idióta fikszen elriasztja a baloldal potenciális szavazóinak 80-90 százalékát. 

Csakhogy az egy óriási péniszség, hogy ez a rengeteg ember Schifi halálos ölelésébe fog rohanna.

Mert egy kisebb részük megy Gabeszékhez jobbikos protesztszavazattal. Egy másik, szintén kisebb részük megy Fideszhez szintén protesztszavazattal (úgy értem, az összefosás ellen tiltakozni, ami azért elég komoly érdeme a baloldalnak, hogy ilyen gyorsan megutáltatták magukat komoly tömegekkel).

Hogy hova megy a többi?

Hát megy a telekre kapálni, vagy helikopterezni a szomszédnak.

Mert a parlamenti választást Mesterházy indulása okafogyottá teszi: Vonára csak trollok meg állampolgárság-halmozó idióták szavaznak, Schifire meg azok, akiknek lapulevél volt a jelük oviban.

Schifi saját magával nem áll szóba, nem hogy bárki mással, legyen az politikus, ismerős vagy csak simán a muterja. Schifire senki sem fog szavazni, egyszerűen azért, mert ő nem politikus: élete legnagyobb tragédiája, hogy az álmaihoz vezető úton emberekkel kell kontaktálni. Neki az nem megy. Ő ehhez nem ért.

Schifivel kapcsolatban a nagy tanulság, hogy Lehet Más A Politika, De Máshogy, Nem Így, Mert Így Nem Lehet Más.

Az LMP története tökéletes példa arra, hogy a magyar politikai valóságot szociopata politológusok, húgyagyú bloggerezők és jópár megalomán politikus kényszerképzelődései takarják ki a látómezőből. Az LMP-be belelátott nagylehetőség totális hiábavalóság volt, ugyanis alkalmatlan bármilyen szavazótábor megosztására.

Kész szerencse, hogy a Fideszék ennyire hülyék. Máshogy esélye sem lenne Bajnainak.

Hajrá Magyarország, hajrá Bajnai!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenbajnai.blog.hu/api/trackback/id/tr515754294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása