HTML doboz

Hajrá Magyarország! Hajrá Bajnai!

2014.01.15. 07:00 Helo Roland

Breaking: sajtótájékoztatónak álcázott szarlavina!

Sikerült stábunknak a tegnapi "nagyon nehéz nap" után belepillantani abba az úgynevezett sajtótájékoztatóba, amit az összefogásban részt vevő bukott völgyhíd-nepperek tartottak, és közösen megállapítottuk, hogy ez bizony akkora szarlavina, hogy az ájmódiöm sem fogja, nemhogy a néző.

Ezek után kielemeztük, hogy bizony a mi Bajnaink az egyetlen, akit nem hogy nem sodor el a szar, de két lábon állva állja a foscunami sodrását. Mert hát Ateszen és az egyre különösebben kímért Ferin kívül az ismeretlenül is népszerűtlen Fodor Gabesznek is sikerült egy tonna keresetlen hülyeséggel fárasztania a közelállóktól távolból nézőkig mindenkit.

Az a magyarázat, amivel Feri a Mesterházynak megelőlegzett miniszterelnöki alkalmasság ecsetelésével a szóban forgó jelöltet sújtja külön poszt-foldert érdemel. Arról nem is beszélve, hogy még mielőtt bárki a szocik közül politikai aktorrá válna, olyan tengeribeteggé tárgyalták szét magukat, hogy állítólag csak a falhoz csavarozott járókerethez engedik őket támaszkodni a székházban.

Bónuszmegfigyelés: Feri alkoholistára plasztikáztatta a pofazacskóit, így még erősebb hangsúlyt kap az alacsony áll fölé türemkedő kotnyeles felsőajak. Riogatáshoz és piszmogáshoz egyaránt kiváló.

Fogyasszátok a forrást is szeretettel:

http://index.hu/video/2014/01/14/nagy_ellenzeki_osszeborulas/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenbajnai.blog.hu/api/trackback/id/tr425759007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása