HTML doboz

Hajrá Magyarország! Hajrá Bajnai!

2014.01.09. 18:00 Helo Roland

Magyarországról röviden, 1. rész

Magyarországgal az a baj, hogy itt a többség valóban vagy ostoba, vagy rosszindulatú, vagy becstelen, vagy teljesen hülye. Itt az emberek nagyobb része tényleg szembe halad az autópályán a józan és szabályosan közlekedő kisebbséggel.

kuss_mi_igy_szallunk_le.gif

Magyarországnak ezért duplán felelős vezetésre van szüksége: eleve olyan emberanyagból kellene választanunk, akik nemcsak teljesítik a minimálisan elvárhatót, hanem visszatartják a szélsőségesen veszélyes idiótákat a demokratikus hatalomtól. Semmi szükség kreatív, nagy tudású, vagy akár szuperjó üzleti érzékű vezetőkre, mert azokkal csak baj van. Bőven elég, ha valaki egyszerűen csak tisztességes, naív, jót akaró, van némi saját egzisztenciális háttere, hogy ne számítson az az egymillás miniszterelnöki fizetés, és kész.

Hát ezért kell Magyarországnak Bajnai.

Hajrá Magyarország, hajrá Bajnai!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenbajnai.blog.hu/api/trackback/id/tr955753619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása