HTML doboz

Hajrá Magyarország! Hajrá Bajnai!

2014.01.14. 09:00 Helo Roland

Mi a baj az értelmiséggel?

A magyar értelmiség tök szuper úgy ahogy van, nagyon kedvesek, barátságosak, nagy erőkkel részt vesznek a társadalmi életben is és a szakmai munkában is, viszont a kevés kivételtől eltekintve a teljes értelmiségi társadalom fokozhatatlanul hülye.

Annyi köze van a politikához, mint vakondnak a metróhoz.

noidea.gif

És ezt egyszerűen nem veszi észre.

Kiadja a megrendelést a politikának, mintha bármiféle kompetenciája lenne ezen a területen, a baloldali politika meg van annyira szerencsétlen, hogy ezt komolyan veszi.

Orbánnak végül is igaza van, hogy egy Kerényit, egy Vidnyánszkyt meg egy Dörnert megtartott (mert ezek legalább kussolnak), de a többiekből nem kért senkit.

Valószínűleg ennek is köszönheti a hatalmát.

Sajnos a baloldalon ezek a szerencsétlen fotelbe fingó faszkalapok kihisztizték ezt a hipergagyi összefogást, ami elől a választók többsége úgy fog elmenekülni, mint Gyurcsány az Avasi lakótelepről.

És ez a sok okos ember bizony nem veszi észre azt az egyértelmű különbséget, ami Bajnai és a két álbalos önjelölt között van.

A sok jajgatás közben nem jutott idő a gondolkodásra.

Köszönjük.

Hajrá Magyarország, hajrá Bajnai!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenbajnai.blog.hu/api/trackback/id/tr515753648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása